Monni

TK2 FI MVA FI AVA Grindstones Gibson Les Paul

Kutsumanimiä: Monni, Monster, Mo, Gubbe
Synt: 8.7.2007
Toko: Voittaja luokka
Agility: FI AVA
Lempilelu: Vinkupallo

Tietoa Monnista

Monni on ensimmäinen oma, pennusta kasvatettu koirani. Jos Monni tulisi kiteyttää yhteen sanaan, se on höpsö. Joskus todella totinen tekijä, joskus vähän epävarma, joskus sellainen ruutipussi. Monnilla on hyvä temperamentti, sillä on halua tehdä töitä ja hyvin luotettava joka tilanteessa. Se on leikkisä, ahne ja palkkautuu monella eri tavalla. Monni on vähän liian ohjaajapehmeä, ja tarvitsee osaksi myös tukea. 

Monnista tuli MVA reilu 2-vuotiaana, ja saavutti vuonna 2012 TK2- ja Vuoden TOKO border 2012-tittelit. Monnin kanssa saavutimme vuonna 2010 HSKP:n tokon piirimestaruuskisoissa 3:n sijan alokasluokassa ja vuonna 2011 voitimme borderterrierimestaruuden avoimessa luokassa ollen koko kisassa sijalla 7. Vuonna 2013 voitimme piirimestaruus pronssia voittajaluokassa ja borderterrierimestaruuden voittajaluokassa. Monnista tuli FI AVA vuonna 2015.

Monnilla todettiin vuonna 2016 välilevytyrä ja on eläkkeellä tokosta ja agilitystä. Tavoitteen osallistua vuonna 2017 rally-tokoon Gubben kanssa.


Subscribe