Kuuleeko Koodi?

22:01

Koodin kanssa ollaan jatkettu erilaisten liikkeiden yhdistämistä. Koodihan tietää jo miten liikkeet tulee suorittaa. Vaikka suurin osa meidän treeneistä onkin sitä että tehdään enemmän mielentilaharjoittelua kuin liikkeitä, niin niitä osia joutuu tekemään niin paljon että kyllä se tietää miten hommat pitäisi mennä.

Nyt kun olemme alkaneet tehdä meille haastavampia treenejä olen huomannut, että Koodi on kehittynyt todella paljon. Aikaisemmin kun tehtiin erottelutreenejä ja kuuntelutreenejä Koodi vain nousi ja nousi, eikä osannut muuttaa käytöstään, se pystyi tekemään saman mokan vaikka 10 kertaa putkeen, ja se vain kiihdytti. Nykyään se itse tajuaa että tätä ei voi jatkaa näin ja alkaa itse asiassa laskemaan virettään jotta tekisi oikein ja pääsisi palkalle. Eli JOTAIN ole sentään tehnyt oikein jos me tässä pisteessä jo ollaan. HOORAAYY!

Ei se edelleenkään osaa ensimmäisellä kerralla tehdä asioita oikein, sehän olisi jo liikaa vaadittu :D
Mutta nyt kun käytiin tikkurilassa tekemässä zeta-ohjattua, niin jo neljännellä kerralla osasi tehdä liikkeen oikein. Alkuun se ei edes mennyt merkille, ja toisella yrittämällä se meni matalana nihkeästi. Kun en tätä hyväksynyt niin se ymmärsi yskän. Sitten se halusi myös keskikapulalle. Tehtiin sitten välissä pelkkää ohjattua, ja sitten vielä uudestaan yhdistettyä liikettä. Ja jee, johan se teki hyvin. Kapulan pito ei ole vielä mitenkään hyvä, minkä takia käytin siihen vähän enemmän aikaa ja autoin sitä. Koska tässä treenissä oli kyse siitä että se pystyy kuuntelemaan enkä voi pitää kiinni pito-kriteeristä joka ei vielä ole sille selkeä.

Olen tehnyt sen kanssa pitoa siis tunnarikapulalla, ja sillä se on tosi hyvä. Mutta kun otetaan ohjatun kapula niin pito on ihan paska. Eli nyt meillä on heinä-elokuun 2 pääasiaa jota treenataan päivittäin. Pitoa ja eteen lähetystä.

Tässä vielä videota Koodin zeta-ohjatusta. Ensin se eka yritys, ja sitten neljäs jolloin se onnistui. (Aikaisemmin olisi siis ehkä kahdeskymmenes onnistunut...)


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe