Uusi vuosi 2017

14:06

Uusi vuosi alkoi siitä että Koodia kuntoutettiin. Liikuntaa ja treenejä taas lisättiin. Fyssarilla käytiin joka kolmas viikko aina maaliskuuhun asti jolloin vihdoin Koodi sai terveen paperit, ja saatiin alkaa treenaamaan enemmän. Tähän asti alkuvuosi oli kotitreenejä/lihaskuntottreenejä monta kertaa viikossa, mutta toko-treenit oli maltilliset 1 krt/viikko, joskus 2. Agility oli kokonaan tauolla.Maaliskuussa kävimme vielä lisäksi näyttämässä jalkaa viimeisen kerran Räihällä, joka totesi että nyt aletaan koiraa treenaamaan normaalisti jotta nähdään että jalka kestää. Ja kyllä se on kestänyt.

Koodin kanssa aloitettiin taas valmennukset Oililla, ja Koodi on edistynyt aivan huimasti. Mielentila on pysynyt hyvänä, ja taas voi katsoa kisakalenteria. Tosin, kun katsoin sitä nyt toukokuussa ja olin ilmoittautumassa kokeeseen niin Koodille iski rannetulehdus. EEEIII!!

Perheeseemme on myös rantautunut uudet tulokkaat. Ensin saapui bordercollie Börje (Walking Disaster's Lotus Evora). Ja vain pari viikkoa pikkuisen jälkeen perheeseemme syntyi pikkuveli Julialle.

Eli meinikiä riittää meillä tulevan vuoden aikana...

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe