Treenit Ojangossa 24.7.

23:10

Kävin tänään ex tempore treenaa Ojangossa. Otin mukaan sekä Koodin että Börjen.Koodin kanssa tehtiin kuuntelutreeniä. Ensin tehtiin ruudun ja kierron erottelua. Aloitin niin että tötsä ja ruutu oli vierekkäin, jotta pystyi siirtymään kierron eteen ja ruudun eteen. Tämä sujui niin hyvin että laitoin tötsän vähän lähemmäs ruutua. Koodi osasi tämänkin, joten päätin laittaa tötsän suoraan ruudun eteen. Tässä Koodi mokasi. Lähetin sen ensin pari kertaa ruutuun, jonka jälkeen pyysin kiertämään. No, sehän juoksi suoraan ruutuun (ei yllättänyt). Laitoin sen maahan, toruin, hain uudestaan, ja tällä kertaa se kiersi. Kehuin paljon ja annoin namin. Sitten jatkettiin taas yhdellä kierrolla jonka jälkeen ruutu. Nyt taas Koodi ei halunnut mennä ruutuun. Annoin sille sitten toisen käskyn jotta se siirtyi ruutuun.

Jouduin tämän jälkeen vielä pari kertaa auttamaan Koodia ruutuun, koska hän olisi halunnut jäädä merkille. Mutta hyvin hän kuunteli kuitenkin apukäskyjä. Sitten otettiin vielä yksi ruutu, joka sujui hyvin. Ja tämän jälkeen kierto, jonka myös suoritti. Päätin tämän jälkeen että nyt otetaan pieni tauko. Tauon jälkeen jatkettiin. Pari stiplua vielä tuli, mutta lopussa suoritti tämän treenin oikein. Vielä ei voi sanoa että tämä asia olisi käsitelty, mutta varmasti nyt saatiin se niin pitkälle käsiteltyä kuin Koodin kanssa voi. Koodi on kuitenkin sellainen että ei sen kanssa kannata jäädä hinkkaamaan ja hinkaamaan, vaan pitää edetä tiettyyn pisteeseen. Antaa sen pohtia, ja sitten jatkaa. Mä ajattelen että tämä on parempi tapa sille juuri sen mieletilan takia. Koska jos sitä painostaa liikaa sen vire vaan nousee ja nousee, eikä se silloin todellakaan osaa tällaista tehdä.

Tauon jälkeen tehtiin vielä zeta-tunnari. Eli ensin yksi osa zetasta, tämän jälkeen käännös seuraavalle suoralle ja pysähdys. Käsky tunnariin, ja sitten kun Koodi oli tuonut kapulan niin zeta jatkoi. Koodi oli tässä todella hyvä, kivalla mielentilalla ja teki työtä käskettyä. Olin tyytyväinen että testasin vähän missä mennään.

Börje sai tehdä ocd-kuntoutustreeniään kentällä. Tehtiin ympyröitä ja kahdeksikkoja kävellen. Nyt kun kentällä oli vähän tavaroita kuten kapuloita ja tötsiä, niin saatiin samalla tehtyä häiriötreeniä. Börje oli tosi innoissaan että sai tehdä hommia kentällä. Näytti se varmaan vähän hassulta kun vain kävelytin sitä, mutta sellaistahan se meidän "treenaus" nyt on. :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe