Kokeenomainen treeni

21:51

Tänään oli tehistreenit. Eilisen kivan kehätreenin jälkeen tehtiin tänään Koodin kanssa avo kokeenomaisesti läpi. Vähän sellainen tsekkaus että missä nyt mennään.

Hyppy, hyvä perusasento ja hyppy. Mä vähän mietin että empikö Koodi istumista, mutta istuutui kuitenkin aika nopeasti.

Liikkeestä seisominen. En nyt valmistellut sitä pysäyttämällä, vaan vain kertomalla että tehdään seisominen. Sanna sanoi että seisominen oli ollut hyvä ja hyvä pa. Suoraan K ei pysähtynyt, se oli vähän vino.

Nouto. Noudossa valmistelin sen nyt niin, että vähän painoin sen oikeaa kylkeä. Vähän kuin olisin ottanut pannasta kiinni että nyt pitää istua kunnolla. Tämä toimi hyvin, sillä tassut pysyivät heitossa paikoillaan. Hyvä meno ja nosto. Kuitenkin perusasentoon tullessa ääni. Kun LO sanoi käsky, odotin hetken kapulan ottamista, ja siinäkin tuli pieni ääni. Otin sen vasta hetken kuluttua.

Liikkeestä maahanmeno oli taas kiva, ja nyt ei edes haukotellut kun palasin luokse.

Kaukot oli ihan superit. Hieno fokus ja pompulla. Aivan mahtavat!!

Seuraaminen. Sanna teki meille vähän pidemmän kaavan. Koodi oli fokusoitunut, mutta loppu perusasennoissa vähän vino. Tehtiin sitten vähän vielä pitempää että saatiin suora perusasento loppuun. Juoksua pitää vielä treenata koska nyt Koodi oli kyllä vähän liian edessä mun makuun.

Luoksetulo oli viimeisenä koska halusin että LO heittää Koodille pallon kun se pysähtyy. Oli ihan ok stoppi, ei paras, mutta sai pallon ja sitten sai sen kanssa temmeltää ympäri kenttää. Koodi tuntui tänään aivan mahtavalta ja varmalta. Lähtöperusasennot oli hyvät eikä yhtään himmaillut. Toivottavasti saadaan sama fiilis päälle seuraavissa kokeissa. Oli tänään tosi mahtava tunne, ja Koodi tuntui ihan siltä kun se olisi lukenut mua täydellisesti. On ihanaa omistaa koira kuten Koodi.

Tottakai vähän tuo noudon ääni vielä harmittaa. Uskon että osaksi kyse on vireestä. Huomenna on Christan koulutus, joten katsotaan mitä hän sanoo näistä vire-asioista. Hieno päivä tulossa siis myös huomenna :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe