Heihei Voivoi

16:58

Tiedättekö sen tunteen, kun kisa menee "hyvin" pisteiden mukaan, mutta itsellään jää sellainen fiilis että plussapisteitä jaettiin reilulla kädellä? Pitäisihän sitä kait olla iloinen että VOI-luokka korkattu, saatiin mitä haettiin eli 1-tulos ja nyt voi keskittyä vääntämään oikeista asioista, mutta kun ei sisäinen kriitikko anna aihetta iloon. Tämän päivän esitys oli omasta mielestäni surkea, ja tuntuu siltä että "miten edes kehtasit mennä näyttämään tuollaista puolivalmista kehään". Keskusteltiinkin Teemun kanssa, että se on vähän sama heillä ja Monnilla aksassa, että jos rata tuntuu huonolta, niin nolla ei tunnu ilotulitukselta. Toivottavasti kukaan joka on mielestään tehnyt tänään kokeessa hyvän tuloksen ei loukkaannu, nämä ovat vain minun ajatuksiani tämän päivän kisasta ja arvostelusta.

Tänään tosiaan eka voi-koe 299p ja 1-tulos sekä luokkavoitto. (Sekoitettu järkkä. Yksilöiikkeet tehtiin järjestyksessä: hyppynouto, luoksetulo, kaukot, liikkeestä istuminen, metsku, tunnari, seuraaminen, ruutu. Kirjoitan ne kuitenkin tähän alle normijärkässä)

Paikkamakuu 10
- Koodi siirteli yhtä etutassuaan. (Positiivista oli ettei mennyt lonkalleen).

Seuraaminen taluttimetta 10
- Me ollaan tehty SM:ien jälkeen erittäin vähän seuraamista ihan tämän "karttapallon" takia. Seuraamisen treenikerrat voi laskea yhdellä kädellä ja se on ollut ihan selkeä päätös mulla olla ottamatta seuraamista. Ja seuraaminen kyllä tuntui ja näytti aivan kaamealta. Koodi edisti juoksuosuudella, perusasennot mokaili, ja meno oli muutenkin huolimatonta.

Istuminen seuraamisen yhteydessä 10
- Tuli huonosti sivulle, istui vinoon, mutta positiivista että kuitenkin istuutui. K kun on treenatessa jäänyt seisomaan vaikka kuinka monta kertaa

Luoksetulo 9
- Äänteli jätössä. Puolessa välissä poispäin kävelyä Koodi alkoi nostamaan kyynärpäitään maasta, ja oli puolittaisessa istumisasennossa. Stopit ihan ok. Loppuosa maasta sivulle hitaampi.

Ruutu 10
No tähän minäkin olen tyytyväinen. Ihan harjoitusmielessä odotin hetken sen maahan-käskyn antamista seis-käskyn jälkeen. Tuli mielestäni hyvin seuraamaan, tosin sitäkin kyllä pitää hioa. :) Kivaa on kuitenkin se kuinka hienosti se ruudun heti bongaa kun kysyy missä ruutu.

Hyppynouto 10
- Koodi oli aika vireessä, se leikki vähän kapulalla. Selkästi nyt kun ollaan väännetty, niin noutokapulan nosto on huonontunut, koska aikaisemmin se on ollut siisti. Pieni ääni tuli kun otin kapulan pois.

Metallisesineen nouto 10
- Ääntä tuli kun tuli sivulle, kun lähti noutamaan, ja palautuksessa. Muutenkin se alkoi jo valmistautumaan perusasentoon tuloon 2 m ennen minua, mutta metsku onkin ollut meillä aikamoinen haaste.

Tunnari 8
- Siinä vielä hajustaessani kapulaa, Koodi lähti yhtäkkiä perusasennosta eteenpäin, onneksi sain käskyllä sen takaisin perusasentoon. Kapuloilla epävarmuutta. Nosti oman, tiputti sen sitten ja varmisti omakseen. Sitten nosti taas oman, arpoi tuodako kapula mulle vai viedä Ansulle (joka liikkuroi) mutta teki oikean päätöksen ja toi sen minulle. Tällä kertaa se ei irrottanut ennen kuin annoin luvan onneksi. Nyt parissa treenissä se on sylkäissyt sen ulos kun mun käsi on alkanut lähestymään kapulaa.

Kaukot 8
Nå huhu! :D Olipas jännittävää. Tosiaan, meidän paskin liike. Ollaan nyt treenattu takapalkalla ihan tosi paljon, mutta tekniikka on ihan väärä kaukoissa kun olen kaukana, verrattuna siihen että olen lähellä. Koodille on tosi vaikeeta suorittaa tämä liike minusta kaukana. Tuli se puolen koiran mitan eteenpäin, ja ääntelehti jätössä. 2-käskyllä sivulle.

Yleisvaikutelma 9

Täytyy kyllä myöntää että meillä on TODELLA paljon tekemistä liikkeiden kanssa vielä. Myös tuo ärsyttävä piippaus on palanut. Sitä en kuitenkaan ihmettele koska tällä hetkellä ollaan tehty näitä vääntö/kuuntelutreenejä ja aina kun K on epävarma niin tulee ääniä. Niitä ei ole kuitenkaan tullut treeneissä yhtään niin paljon kuin tässä kokeessa. Olisi kyllä tehnyt mieli vähän ravistella ;)

Positiivista on, että nyt K ei mene loppuvuodesta enää kokeisiin, ja saan keskittyä siihen vääntämiseen/kuuntelemiseen, ja siihen että K voi tehdä kaukana ohjaajasta asioita, ei tarvitse tulla kyselemään ihan viereen. Ihanaa <3


Tässä vielä linkki koesuoritukseen: http://youtu.be/oWZdNtUE-Pw

You Might Also Like

1 kommenttia

Subscribe