Keskiviikkoaksaa

08:12

Keskiviikko on kyllä mukava päivä kun on sekä perusvalmiudet kurssi ja agilityä. Lähdettiin taas vähän aikaisemmin Ojankoon niin ehdittiin ottaa 2x2 keppejä ennen kouluttamista. Nyt otin jo toiset keppiparin mukaan, ja kepit sujuu edelleen hyvin. Sandy ei vaan super montaa toisto kestä. Tai kestää, mutta hyytyy. Otettiin sen takia aina välillä vähän taukoakin.

Omalla agilityvuorolla meillä oli vauhtirata. Koko rata oli melkein pelkkää oikean käden ohjaamista ja juoksua. Tehtiin Sandyn kanssa heti ekalla yrittämällä 0-rata! Kun otettiin uudestaan, mokasin ohjauksessa yhden esteen. Sandy sitten päätti että näin on tarkoitus mennä, ja sitten tätä kohtaa pitikin jo ottaa este esteeltä uudestaan. Kun saatiin kohta korjattua, lopetettiin siihen. Oli kyllä niin hieno eka rata, sain jopa palautetta että osasin juosta kovaa ja höllätä oikeissa kohdissa. Tauon jälkeen otettiin vielä uudestaan sama rata, mä varmistelin paikan jossa meillä oli mennyt mönkään, mutta muuten saatiin hieno 0-rata taas.

Muutenkin Sandyn kanssa on elämä aika helppoa. Se ihan selkeästi luottaa muhun, koska meidän ryhmän malinois tuli Sandya haistamaan, ja Sandy oli vieressäni vapaana ihan rauhallisesti. Kehuin tietenkin hienosta suorituksesta, koska pahimmillaan se olisi murissut ja käynyt maille haukkumaan. Nyt se vaan tuijotteli mua. Sandylle tämä on iso asia, koska kyllä vielä muistan ne ajat kun joku isompi koira tuli vastaan, niin Sandy juoksi hihnan päähän vaikka autotielle, että ei vaan joutuisi lähelle tuollaista petoa.

Nyt on muuten myös harkkakalenteri hommattu. Tuo edellisvuoden kalenteri oli niin hyvä, että halusin samanlaisen, tänä vuonna se oli väriltään pinkki. Olisin halunnut keltaisen, mutta kyllä tämäkin käy. ja löytyy helposti.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe