Cefeus Wild Koodi II

20:46

Blogi on elänyt pitkään hiljaiselooa. Nyt on häät vietetty, pari viikkoa Balilla nauttien ja tänään oli kylmä paluu Suomeen. Sandy ja Monni ovat viettäneet aikaa vanhemmillani. Vaikka ovatkin saaneet enemmän hellyyttä kun tarpeeksi, niin ovat hyvässä kuosissa. Pelkäsin että alkaa laihdutuskuuri mutta ei. Tänään meille muutti myös perheen uusi termiitti, Koodi. 

Koodi tulee Cefeus-kennelistä ruotsista, ja on rakkauslapsi. Isä Fang ja emä Quinci olivat ottaneet ohjakset omiin käsiin ja päättäneet saattaa maailmaan 8 pientä termiittiä. Tarkoitus oli siis että vasta seuraavasta juoksusta olisi tapahtunut astutus, mutta päättivät itse että nyt on hyvä hetki. 

Koodi sai matkustaa suomeen siskonsa Ylvan kanssa, joka asustaa Ansulla. Sisarukset olivatkin pitäneet toisistaan niin hyvää huolta, elikkä riehuneet, että Koodi on ollut kovin väsynyt. Oli sillä hetken vähän energiaa, ja silloin sai nähdä pienen kimalluksen tulevasta termiittienergiasta. Muuten poika on nukkunut sikeästi. Ihan sydän sulaa kun Koodi näkee unta.

Sandy ja Monni otti tulokkaan neutraalisti vastaan. Antavat sille tilaa ja aikaa sopeutua. Koodi vielä vähän tutkiskelee tätä kaksikkoa. Ei ole vielä pyytänyt leikkimään, mutta uskon että tässä ei mitään hätää ole. Hiljaa hyvä tulee. 

Nyt kolmikko makaa täällä olohuoneessa nukkumassa. Ihanaa olla kotona, ja kohta saa kömpiä omaan sänkyyn. You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei ja tervetuloa Suomeen Koodi II! :)

    t. Koodi-kelpie, tyttösellainen :D

    VastaaPoista

Subscribe