Koodin eka tokokoe

09:18

Nyt on sitten Koodin kanssa eka tokokoe korkattu, enää ei tarvitse jännittää. ;) No, me oltiin vain katsojina mutta kumminkin. Koodi oli ihanan rohkea ja avoin. Kaikki sai sitä ottaa syliin ja hellyytellä. Siltä katsottiin hampaat ja korvat, ja kaiken se antoi tehdä. Leikittiin myös vähän siinä sivussa, jotta se oppisi että Ojangossa on kivaa. Rohkeasti se myös meni nuuhkimaan agilityputkea ja esteitä. Toisille koirille piti vähän haukkua, onhan ne aika isoja ja pelottavia.

Iltapäivällä Koodilla oli treffit Ylvan kanssa. Mitä Ansun kanssa puhuttiin, on ne aika samanoloisia. Oli hauskaa katsella niiden temmeltämistä, eritoten ilmeisesti oli kivaa kieriä alaspäin ruohikossa. Treffien jälkeen Koodi rukka oli niin väsy että se meinasi nukahtaa istualteen.Illemmalla tuli vielä sisko perheineen katsomaan Koodia. Koodi rakastui heti siskon nuorimpaan poikaan.

Myöhemmin vielä otettiin Monnin kanssa seuraamisen käännöksiä, ja sivuaskelia sekä kaukotekniikkaa. Monnin vire oli erihyvä! Koodi teki istumisia, katsekontaktia sekä sivulletuloja. Sandy sai tehdä ryömimistä.

~ ~ ~

Nu har Koodi varit på sitt första lydnadsprov, så mera behöver man inte spänna sig. ;) Fast vi var bara med som åskådare var det jätte spännande. Koodi var jätte social och han fick mycket kel. Jag lekte också med honom vid sidan en stund. Han var också väldigt modig, för han gick genast och snusade omkring på agilitybanan. Lite måste man morra och skälla åt de större hundarna.

På eftermiddagen träffade vi Ylva och Ansu. Koodi och Ylva fick leka och springa. Vad vi pratade med Ansu är de ganska lika till sättet. Efter träffen var Koodi så trött att han tänkte somna sittande.

Senare kom ännu min syster med famlij och hälsa på Koodi. Han blev genast kär i min systers yngre pojke, Noah.

Vi har också tränat lydnad, kontakt, sidan och sitt blev det igår.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe