Asennetta!

07:53

No niin, ennen kun kerron meidän mahtavista treeneistä Monnin kanssa eilen haluan ilmoittaa että Koodi oli eilen koko päivän täysin hiljaa, JIPPII!! Videoita kertyi kuitenkin 90, mutta se oli enimmäkseen sitä kun Monni kävi siirtämässä pehvaansa.

Eilen treenattiin Leppäkorvessa tokoa Tiinan ja Hannen kanssa. Emmin kauan että otanko pelkän Monnin vai myös pirpanan mukaan. Päätin kuitenkin jättää pirpanan T:n hellään huomaan, ja keskittyä siihen kilpailevaan yksilöön. Meidän suunnitelma oli ottaa seuraamista, kaukoja ja tunnaria. Sählärinä unohdin kiireessä tunnarikapulat ja päätin että tunnarin sijaan keskitytään luoksetulon stoppeihin.

Aloitettiin seuraamisella. Tehtiin pitkää kaavaa hihnassa, jotta voisin Monnille huomauttaa kontaktin tippumisesta. Monni oli kuitenkin niin tulessa että ei sitä pahemmin tarvinnut käyttää. Tiina oli liikkurina ja tuli siinä kyllä parit naurut kun viimeinen vasen käännös varmistelin ihan kybällä ;D Hyihyi, luota koiraan. Täyskäännös-seis oli asia jota ei oikeasti olla kovin montaa kertaa treenattu, joten seuraamisen lopuksi otettiin vielä niitä pari kertaa. Ja nyt Monni oli tosi hyvin vierellä koko ajan.

Seuraavaksi keskityttiin stoppeihin. Kierrätin Monnia tötsän ympäri tehden suoria luoksetuloja ja stoppeja. Alkuun seis-käskyt oli maahanmenoja, mutta kun Mo sai ideasta kiinni tuli stopeista niin terävät. Siis ne oli niin parhaat stopit. Kun sille sanoo seis, se ei kyllä yhtään ota askelia eteenpäin. :) Maahanmenokin on mallillaan.

Kaukoissa käytin takapalkkaa, joka onkin tehnyt kaukoista todella nätit. Kaikki osa-alueet alkaa mielestäni näyttää siltä kuin pitää, ja voin  jo poistua 10 m. päähän. Tehtiin ihan kokonaisia sarjoja, mutta tätäkin liikettä pitäisi enemmän liikkurin kanssa treenata.

Ruutu oli myös hieno. Tehtiin leluruutua, kun haluan nyt keskittyä siihen vauhtiin. Ja edelleen Monni haukkuu ruutuun juostessaan, mutta en aio edelleenkään siihen puuttua. Koska siihen puututaan vasta kun ruutu on varma.

Ja vitsi että Monni oli eilen niin hyvällä asenteella. Se teki toistoja kyllästymättä, ja siis se fiilis mikä siitä huokui joka liikkeessä. I like!! Treeneistä jäi mahtava fiilis. Kiitos kuuluu myös tietenkin kanssatreenaajille. :)

Noniin, seuraava askel on siis kokeenomainen treeni perjantaina. Ajattelin tehdä osan VOIvoi-luokasta:
Seuraaminen (kylläkin hihnassa)
Luoksetulo
Kaket
Hyppynouto
Ruutu (palkkaan ruutuun, jos se sinne menee)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe