Tiistaitreenit

10:54

Nyt kun arki alkaa taas sujumaan, ja onhan tässä koirat 3 viikkoa saaneet lomaa on aika palata kentälle. Lähdettiin koko poppoo siis Ojankoon.

Treenit oli seuraavat:
Monnille: Ruutuu ja seuraamista tämän jälkeen T:n kanssa agikontakteja
Koodille: Perusasentoa, seuraamista, ruutua ja leikkiä
Sandylle: Liikkeestä maahanmenoa ja seuraamista

Monni sai tehdä ensin. Rakensin ruudun, ja Koodi tuhosi :D Ruutunauha on niin kiva. No, saatiin me se lopulta pystytettyä, ja Monni pääsi tekemään. Tein ensin seuraamista ja perusasentoja, sekä käännöksiä. Monni oli tosi hyvä ja skarppi. Siirryin seuraamisesta suoraan ruudun lähtöön. Lähetin Monnin ruudulle näyttämättä, ja se lähti!! Hyvä pikku monsteri. Tehtiin vielä eri suunnista ruutua. Vielä täytyisi muistaa olla laittamatta se istumaan, sillä on paljon parempi vauhti kun se saa seistä, tai sen kerran kierrättää itsensä ympäri ja lähettää. Anyway, joka kerta se löysi ruudun. Lopuksi otettiin vielä kokonainen ruutu, jossa pysäytin sen, käskin maahan ja tein seuraamisosuuden. Kun se tuli seuraamaan se pääsi suoraan lelulle. Tämä oli meidän ensimmäinen kokonainen ruutu. :)

Koodin kanssa tehtiin ensin perusasentoja, ne sujuu hyvin, ja se malttaa pitää kaikki tassut maassa. Seuraaminen oli vähän tahmaista, mutta se oli eke kerta. Ruudussa vein lelun ruutuun ja mentiin yhdessä sitä hakemaan, sen jälkeen leikittiin ruudussa, ja tehtiin paljon vetoleikkejä. Mun Monnille ostama vetolelu jossa on ketunkarvaa oli ihan paras Koodin mielestä. Siellä se sitä tapporavisteli. Pallon se tuo takaisin, ja jokaisesta tuonnista kehun tosi paljon. Pitää olla kivaa leikkiä mun kanssa :)

Sandy teki maahanmenoja. Ensin vähän tahmeasti, mutta sitten se kyllä paransi loppua kohden. Ja mikä parasta, S teki 2 täydellistä seuraamisaskelta!! Mä olin niin otettu. Ne oli hienoimmat seuraamiset ikinä. S kun aina haluaa edetä, ja taittua ulos, niin nyt se oli tiivis eikä yhtään liian edessä. On se kummaa kun kaksi seuraamisaskelta voi tehdä niin iloiseksi. Teemukin hymähti kuin sanoin että se oli päivän kohokohta :D

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe