Hyviä treenejä

07:47

Voit että on kivaa treenata kun asiat sujuu.

Lauantaina käytiin paahteessa Ojangossa aksaamassa. Teemu teki mulle 3 erilaista tekniikkatreeniä jota harjoiteltiin. Me saatiin paljon asioita korjattua esim. Sandyn tiet saatiin paljon tiiviimmiksi. Oli kyllä kivaa, mutta aika nopeasti likka hyytyi.

Eilen oli tehistreenit. Meillä oli agendalla ruutua, tunnaria ja hyppynoutoa.
Ensin tehtiin ruutua. Valmistelin Monnin lähetykseen mutta näin kyllä että sen katse ei ollut ihan oikein fokusoitunut. Se lähti kaartamaan liikaa vasemmalle. Annoin kuitenkin sen työskennellä rauhassa, ja kyllähän se ruudun löysi. Oli se aika sunnuntaikävelyä, mutta ihanaa että se jaksoi tsempata. Otettiin vielä toinen targetilla, yksi ilman ja pari targetilla. Ja se oli niin hyvä. Nyt siihen pitää vaan saada itseluottamusta, että kyllä se ruutu siellä on.

Hyppynoudossa tehtiin ensin kokonaisia liikkeitä, Monni kaarsi esteen ohi ekalla, josta ajatuksissani palkkasin, ja niin meinasi käydä toisellakin kerralla. Korjasin sitten esteen yli. Tässäkin pitää ihan selkeästi liike pilkkoa, koska Monni tietää että pitää hypätä yli ja noutaa, mutta palautus tässäkin noudossa tapahtuu ravissa, eli pitää tehdä pelkkiä palautuksia ja palkata lelulla.

Tunnarissa jatkettiin kasalla. Ensin tehtiin helppo tunnari jossa oma oli ihan kasan takana. En päästänyt Monnia etenemään ennen kuin se oli mielestäni oikeassa vireessä. Otettiin toinen jossa oma oli ihan edessä, senkin se haki hyvin, mutta mielestäni se oli kyllä aika silmähakua. Tehtiin vielä kolmas jossa laitoin namia kasan eteen, eli ensin sai syödä namia ja sitten hakea oman. Monni oli tosi taitava, ja nyt se käytti hyvin nenää. Lopetettiin treenit siihen.

Mä olen taas niin iloinen kun asiat alkaa mennä eteenpäin.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe