Super tehistreenit

08:07

Eilen oli tehistreenit. Monni on nyt pari kertaa ollut siitä outo että se ei ole halunnut lähteä kotoota mukaan. Ennen se istui oven edessä, nyt sitä saa huutaa 3-4 kertaa että se sieltä olkkarista tulisi. Kuitenkin kentällä se taas tekee hyvää työtä.

Aloitin tekemällä ruudun. Nyt vihdoin ja viimein Monni on saanut ruutumotivaatiota, sillä se vinkui kun laitoin ruudun paikoilleen. Kun menin päästämään sen irti, se meinasi lähteä suoraan ruutuun. Ihanaa!!

Otettiin kuitenkin ensin vähän maasta nousuja, tänään ne olikin reippaat. Tein niin, että heitin lihapullan, ja kun Monni oli syönyt sen käskin sen maahan, menin itse sivulle, ja pyysin perusasentoon. Tästä palkka ja sitten uusi heitto.

Sitten mentiin ruudulle. Valmistelin ruudun, kysyin missä ruutu on. Monnilla oli katse liimautunut ruutuun ja lähti etenemään tosi hyvin. Otettiin 6-7 toistoa eri suunnista jossa toisella ja kolmannella lähetyksellä se haukkui innostustaan. Tehtiin sekä niin että päästin sen ruutuun, pysäytin ja namin sai hakea minulta, eli sellaista edes-takaisin leikkiä kuin myös sitä että kävin palkkaamassa ruudussa. Monni jäi ainoastaan yhden kerran ruudun eteen, ja silloinkin odotin että itse korjaa paikkansa, ja niinhän sen teki!! Viimeisellä kerralla Monni sai super palkkaa ja rapsuja ruudussa. Mahtava Monster <3

Tämän jälkeen otettiin ohjatun suuntaa oikealle ihan vain pari kertaa. Halusin muistuttaa sitä eri tavalla siitä laukkapalautuksesta. Ensin se tuli pari askelta ravissa mutta nosti sitten laukkaan.

Otettiin myös ruudun loppuja. Monni ei ihan tullut niin kivasti kuin halusin, mutta se sai palkkaa jo siitä että se tuli. Luulen että tämäkin pitää ottaa sellaisena leluleikkinä, "kun tulee luokse pääsee patukalle" -ajatuksella.

Seuraavaksi otettiin lahnaseuruuta. En saanut sitä kunnolla enää tiputtamaan kontaktia, joten nyt pitää ottaa liikkuri mukaan peliin.

Otettiin vielä lopuksi kuunteluharjoitusta niin, että peruutin ja annoin Monnille istu-seiso-maahan käskyjä. Maahan ja seiso oli hyviä, mutta istu ei tahtonut millään onnistua. Monni tahtoi aina vain jäädä seisomaan. Onko sitt ja halt niin samanlaisia? Pitää muistaa Kirsin opit ja painottaa sitä H:ta haltissa.

Monni jaksoi todella hyvin vaikka oli suht kuuma, ja tehtiin paljon. Nyt taas vaikuttaa siltä että asiat menee eteenpäin. Ihan mahtava tunne!! Tänään olisi taas tarkoitus ottaa tunnaria illalla, kun eilen unohdin kapulat kotiin...

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe