Agi-aikaa

07:57

Tiistaina olin päättänyt lähteä Ojankoon agilitaamaan. Hannen tuli mukaan, ja kerroin meidän haasteista agiltyssä. Hanne suunnitteli sitten aika virtaviivaisen radan, mutta sellaisen että pystyi juuri keinua ja kontakteja treenaamaan. Treenit sujui mielestäni hyvin, ja sain Hannelta paljon hyviä ohjeita, kiitos niistä.

Puhuttiin myös meidän keppien sisäänmeno haasteista, ja Hanne opetti mulle ja Sandylle 2x2 keppien käyttöä. Sitä harkattiin, ja Hannelta sain myös linkitettyjä youtube videoita miten asiaa opetetaan.

Keskiviikkona oli sitten aksatreenit, ja perusvalmiudet kurssin veto. Päätin lähteä ennen kouluttamista treenaamaan 2x2, ja nyt otin naksuttimen kanssa. Sain Sandylle hyvää vauhtia, ja enemmän into asiaan. Nyt vaan yritän käydä tekemässä näitä usein, niin saadaan toistoja alle.

Perusvalmiudet ryhmä on muuten aivan ihana ja täynnä söpöjä pentusia :)

Omalla aksatunnilla meillä oli ratana helpotettu hyppyrata medien MM-karsinnasta. Teemu oli jo lopettanut omat agilitytreenit ja tuli meidän treenejä katsomaan. Hän antoi minulle hyviä ohjausideoita tiettyihin kohtiin radalla, ja kas kummmaa Sandy ja minä tehtiin heti kaksi 0-rataa. Kiitos rakas! On se hienoa että on oma agility-valmentaja kotona.

Tehtiin sama rata myös toiseen suuntaan. Sekin sujui hyvin ja saatiin sekin hyvin tokalla kokeiluna ns. 0-ratana. Ekalla kerralla kadotin koiran eli olisi tullut HYL. Kokeiltiin myös leijeröintiä putkelle. Ensin siitä ei tullut mitään vaan Sandy hyppäsi aina esteen jonka ohitin toiselta puolelta. Mutta sitten kun sain tarkemmat ohjeet siitä että varpaat suoraan eteenpäin, niin hitsi hommahan toimi!! Tässä oli ihan selkeästi sellainenkin asia, että kun ajattelin sitä missä este on, niin Sandy hyppäs esteen, mutta heti kun ajatus oli keskittynyt putkeen, niin kappas, Sandy meni putkeen.

Sandy oli aivan mahtava agi-neito. Mielessä kävi jo että jos saisi kepit kuntoon, niin voisihan sitä tehdä debyytin ;) Mölleissä voitaisiin nyt ainakin taas käydä...

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe