Voi-katsaus

08:30

Noniin, aina silloin tällöin pitää tehdä katsaus, mitä vielä pitää tehdä liikkeissä. Samalla sen voi rustaa tänne. Eli liikkeet ja ajatukset missä tällä hetkellä ollaan.
Ohjaajallakin on parannettavaa tietenkin ;)

LIIKKEET
1. Paikalla makaaminen
4 minuuttia ja näkösuojassa

- Tämä on meidän varma liike. Haluaisin ylösnousuihin vielä vähän enemmän energiaa, eli treenataan liikkeen loppuja.

2. Seuraaminen taluttimetta
Tämä on ihan ok, mutta pituutta pitää lisätä. Askeleet oikealle, vasemmalle ja taakse on itse asiassa hyvät! Täyskäännökset rakoilee hieman, pitää petrata. Ohjaajan vauhti pitää saada tasaisemmaksi.

3. Luoksetulo
Varma liike, hienot pysäytykset, vielä pitää maahanmenoa ja lähtöä vähän hioa. Enemmänkin sitä ohjaajan maahankäskyn lausumista, että se olisi selkeämpi.

4. Lähettäminen ruutuun
Tämä on alkanut sujumaan, mutta vielä on tekemistä. Ruudun loppua ei olla pahemmin treenailtu. Mutta ruutunlähtö alkaa jo olla aika kiva :)

5. Hyppynouto
Muuten hyvä, mutta laukkapalautusta pitää hioa.

6. Metalliesineen nouto
Sama kuin hyppynoudossa.

7. Tunnistamisnouto
Tässä tarvitaan vielä toistoja, ja kerralla ei saa tehdä monia toistoja koska Monni kuumuu -> lisää virhemahdollisuutta. Mutta hakee nenällään omaa, ja on viime kerrat aina tuonut oikean.

8. Kauko-ohjaus
Liike kunnossa, mutta etäisyyttä haluan kasvattaa vielä enemmän ennen kokeita. Monni on ihanan vakava tässä liikkeessä. Mielestäni sillä on hyvä tekniikka.

9. Liikkeestä istuminen
Varma hieno istuminen, kestää häiriötä.

Eli ei ne liikkeet niin kaukana ole koesuorituksesta. Tarkoitus on jatkossa tehdä osia ja sitten ketjutuksia. Pitäisi olla vähintään 1 ketjutus/treeni. Kehääntuloja pitää edelleen harjoitella ja palkkaus sekä liikkeiden välit. Ehkä eniten "huolestuttava" liike on edelleen tuo ruutu. Sekin on mielestäni nyt sellaisessa vaiheessa että se menee kokoajan eteenpäin, ja virheitä ei ole tullut. Ihanaa kun taas on tällainen kausi että asiat sujuvat!You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe