Viikonlopputreenit

20:48

Lauantaina käytiin Sadun kanssa treenailemassa Ojangossa.
Treenattavat osuudet: hyppynouto, ruutu ja lahnaseuraaminen.
Aloitettiin paikkamakuulla. Monni meni vasta kolmannella käskyllä alas. Aaarh. Pitää tehdä paikkamakuun aloituksia, koska hyvinhän se pysyy, eli aloitukset on vain lahnoja. Samoin PA:n nouseminen.

Satu ja Nappi aloitti jolloin mä liikkuroin.

Monnin kanssa tehtiin hyppynoutoa niin että Monni pääsi laukatessaan takaisin suoraan leluun kiinni. Ensin tehtiin liike kokonaisena, silloin Monni palautti ravilla kunnes peruutin. Päätin vain ottaa noudon palautuksia, eli Monni esteen taakse, kapula eteen ja minä toiselle puolelle estettä. Nyt sujui palautukset hyvin. Monni tuli hienosti laukalla, ja saatiin kivasti vauhtia tähän liikkeeseen.

Sitten otettiin ruutua. Tällä kertaa tehtiin niin että ruudussa oli kosketusalusta. Kun Monni meni alustalle naksautin ja se sai juosta takaisin mun luo hakemaan namia. Joka kerta kun Monni palasi luokseni siirryin pari askelta taaksepäin, jotta saataisiin ruutuun etäisyyttä. Vaihdettiin myös suuntaa, ja aina Monni lähti hyvin ruutuun.
Sitten tehtiin välissä yksi maahanmeno seuraamisen yhteydessä, ja tämän jälkeen suora lähetys ruutuun. Ja Monni lähti taas tosi hyvin ruutuun. JESS!! Tää ruutu rupeaa sujumaan. Nyt vaan tarvitsee ottaa etäisyyttä, ja sitten alustaa pois silloin tällöin. Olin todella tyytyväinen Monsteriin.

Tämän jälkeen Monni sai tauon ja Satu ja Nappi otti AVO-liikkeitä.

Kun oli taas Monnin vuoro tehtiin lahnaseuruuta. Saatiin Monniin todella räikeätä lahnailua, ja heti kun otti kontaktia/tuli perusasentoon sai se superpalkkaa. Kun seuraaminen sujui hyvin pitkää pätkää sai se siitäkin palkkaa. Hyvä Monni!!


Tänään tehtiin tunnaria vanhempien pihalla. Tehtiin häiriökasan kanssa, ja Mo oli niin pätevä. Haki aina oikean kapulan. Tehtiin jopa aika vaikeata, että tunnari oli ihan kasan keskellä, ja hyvin se omansa toi. Eli meillä taitaa vain olla tässä liikkeessä jokin Ojanko ongelma. Katsotaan huomenna, josko saataisiin onnistumisia :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe