Treenailua kehissä

08:34

Tiistaina oli kehätreenit SM:iin osallistuville koirille. Olin niin ajatellut ottaa Monnin mukaan mutta edellisen päivän anturahaava teki tästä ajatuksesta muussia. Munkin ajatukset harhaili Monnissa, eikä treenitkään ollut hyvä. Koodi otti paljon häiriötä muista, teki löysästi, minä petyin ja kierre oli valmis. Oli siis aivan surkeat treenit meillä, mutta se oli kyllä suureksi osaksi ihan oma vikani. Ajatukset ei ollut 100% Koodissa. Illalla kotona tein vielä kaukotreeniä.

Keskiviikkoaamuna lähdin sitten kukonlaulun aikaan treenaamaan. Tiistain treenien flegmaattisuus oli poissa, ja Koo oli taas tosi kiva. Tehtiin luoksetuloa sivulle, seisomista, seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa ja kaukoja. Nyt minulla oli taas fokus itse tekemiseen.

Illalla vielä toiset treenit. Mutta ihan kotioloissa vähän kapulan pitoa, kaukoja, sivulletuloja kapulan kanssa ja seisomista. Koodilla on nyt hyvä stadga. Voin kierrellä sen ympärillä ja se pysyy hyvin patsaana. Ainoa haaste on stadgan ja kaukojen erottelu. Lopetin itse asiassa nyt kaukojen treenaamisen nami kädessä, nami tulee sitten kun liike on suoritettu.

Tokolahnat ry
Eilen treenasin kouluttamisen jälkeen Ojangossa. Tehtiin ensin hyppynouto, ja se sujui ihan hyvin. Vähän se ensin ihmetteli kapulaa, mietin että oliko syy, että se oli vieras, vai muuten vaan? Sitten tehtiin vielä tasamaanoutoa suorapalkalla. Tämän jälkeen otin seisomisen stadgaa. Tämä oli hyvä, yhden stiplun teki. Otettiin seuraavaksi luoksetulo kokeenomaisena, oli priima! Hienoa K!! Se vähän nykii vielä jos jään seisomaan vähän pidemmäksi aikaa, mutta se pysyy!! Vielä enemmän vaan palkintoa istumisesta tietenkin. Otetiin seuraavaksi seuraamista tötsien ympäri. Tämä sujui tosi hyvin, pari kontaktitiputusta tuli ja yhden kerran se jäi viereeni seisomaan. Tämän setin loppuun paikkamakuu. Oi, hieno Koodi. Se on niin höpsö kun se alkaa keskittymään, laittaa suun kiinni ja niskan taaksepäin (vähän kuten joutsen). Sitten vähän "käy siihen" -treeniä, ja lopuksi iltaruoka kaukojen maahan-istu-maahan treeneillä.

Teemu oli tuonut mulle koiran Ojankoon, mutta kotiin pyöräiltiin. Koodi kävelee nätisti pyörän vieressä, mutta sillä on kyllä vähän se paimenmoodi päällä. Sitten se tekee sellaista, että juoksee eteenpäin, nopea käännös ja takaisin katsomaan mihin jäi. En vielä viitsi kovaa pyöräillä kun lonkat ja selkä ym. ei ole vielä kuvattu, mutta oppiipahan siinä vieressä menemään. Oli kyllä helppoa sen kanssa mennä. (Koodi siis menee vapaana). Kotimatkalla nopea pulahdus jokeen, ja matka jatkuu. Tuo joki missä Koodi oppi uimaan on nykyään sellainen, että sen ohi ei pääse ilman että Ko katoaa sinne juomaan vettä ja kahlaamaan.Monni kävi eläinlääkärissä kun se linkuttaa niin pahasti anturahaavan takia. Sille tuli kipulääkettä, liikkuttamiskieltoa ja sukka päällä ulos pissalle "treenit". Toinen kerta vuoden aikana!! Voin varmasti kertoa miten pettynyt T oli. Ensi viikolla olisi ollut agin SM-kisat, johon ovat treenanneet. Nyt ne jää väliin. Justiinsa laskeskeltiin että Monni käy kuukausittain ell:llä, ollaan ihan kantiksia. ;) Mietin, että voisi varmaan ottaa joka kuun loppuun sellainen vakiovuoro Käpälämäkeen.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe