Note to my self: Älä aseta tavoitteita

10:53

Nojoo, tämä on enemmän vitsillä kirjoitettu. Mutta enää en aseta mitään tavoitteita sillä eilen meni totaalisesti hermot näihin tavoitteisiin. Heti kun miettii edes että Monnin kanssa menisi kisaamaan, niin se sairastuu. JA heti kun kertoo että aikoo hakea nuorten koirien tokorinkiin niin K tekee samoin.

Herrat M ja K nimittäin vetelevät kotona ripuleita, uuh ihanaa! Eilen lähti matto roskikseen kun tultiin kotiin. Tuoksu kodissa oli valloittava, tiedätte varmaan mistä puhun. Niin, ja nyt menee taas 2 päivää ilman treenejä...

Ainoa koira joka ei koskaa sairasta, (koputtaa puuhun), ja on aina terve ilman vatsavaivoja vaikka söisi mädäntynyttä kalaa, on SANDY! Kyllä, eläkeläinen jolla ei ole treeniveloitetta ja lököttelee enimmäkseen mukana ihan rennosti on se meidän porukan tervein. Ei morjens, sanon minä.

Että sellainen supertiistai meillä...You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Vähän sama vika täällä, tosin onneks koirat on terveenä, mut siis heti kun laittaa hakemusta menemään, miettii tavoitteita ja menee treenaamaan, niin ohops ei se osannukkaa enää mitään.

    Tsemppiä K ja M kyllä se siitä

    VastaaPoista

Subscribe