Ojanko-ilta

08:43

Oltiin jo aikaisemmin Teemun kanssa päätetty että to mennään Ojankoon treenaamaan, vielä kun naamakirjassa Satu kyseli paikkamakuuseuran perään niin lähdettiin tekemän vähän treeniä.

Monni sai ensin tehdä istumiset ja paikkamakuut EVL-tyyliin. Ei mennyt kertaakaan ensimmäisellä käskyllä maahan!! Se pitkä odotus kun LO käy rivin läpi oli sille liikaa. Selkeä treenin puute. Olen kuitenkin tyytyväinen suoritukseen koska viimeksi Monni on tehnyt paikkamakuita varmaan 4 kk sitten.

Sitten pari luoksetulo pätkää. Ennenkuin aloitettiin luoksetulot niin Teemu tuli Sandyn ja Koodin kanssa Ojankoon kävellen. Monnille on tosi vaikeata keskittyä kun T on paikalla. Mä kielsin sitä menemästä moikkaamaan, sillä halusin lisätä haastetta. Se oli sille tosi vaikea treeni eikä se lähtenyt joka kerta luoksetuloon. Kun se ei lähtenyt pistin sen käy siihen käskyn alle, menin itse moikkaamaan Teemua ja koiria, ja Monni joutui vaan makaamaan kauempana. Sitten otettiin uudestaan, ja johan alkoi sujumaan.

Vielä yksi tunnari Ojangossa. Ennen aloittaista sanoin että tunnari ei ole ikinä onnistunut Ojangossa. Mutta katsokaapas, tässä todiste:Tämän jälkeen tehtiin uusi paikkamakuukierros. Koska tehtiin myös jättöjä, niin vaihdoin Koodiin että se saisi treenata paikkamakuuta rivissä. Teemu oli siellä vielä Sandyn kanssa samassa rivissä ja se ei haitannut Koodi ollenkaan. :)

Sitten vielä Koodin kanssa yksilötreeniä. Alkuun kehäänmeno ja seuraaminen. Jouduttiin ottamaan pari kertaa uudestaan kehäänmeno kun Koodi keuli. Alkuun seuraaminen ei ollut hyvää, mutta välipalkan jälkeen se parani tosi paljon. Huomasin että kentällä oleva este oli haasteellinen häiriö Koodille. Tehtiin sitten seuraamispätkiä esteen ohi, ja sitten siirtymisiä kohti estettä. Kyllähän se alkoi onnistumaan.

Seuraavaksi liikkeestä seisomista. Yksi moka tuli seisomisessa. Muuten aika hyvä. Videolta näkyy että teen jonkun tyhmän ranneliikkeen kun jätän Koodin. (Uskon se olevan niin kookas että mun pitää varoa etten tempaise sitä kun jätän, mutta tämä on siis ohjaajan mielikuvistusta).

Sitten yksi kokeenomainen luoksetulo. Ai, se oli hyvä. Tykkäsin, ja luotin koiraan <3!! En yhtään katsonut sitä kun se tuli sivulle.

Näin pitkälle kun päästiin halusin kokeilla kapulan pitoa Koodin kanssa kun se on jo jonkun verran saanut tehdä. Oli huono. Eli joko tätä harjoittelee tai ottaa näyttökokeeseen pelkän noudon.

Vielä tehtiin hyppyä, ensin niin että heitin pallon ja Koodi sai lähteä perään. Tätä pari kertaa, ja sitten hyppynouto. Lopuksi vielä hyppy ja seiso, iik miten hyvin se kääntyi!! Ihana pikku koppuraiseni on taitava <3

Lopuksi yksi tunnari ympyrällä.  Se haisteli muttei nostanut yhtään, ja jäi seisomaan pyytämään lisäohjeita. Annoin sen vähän aikaa miettiä itse, ja se kyllä moneen kertaan haisteli kapuloita, muttei nostanut yhtäään. Sitten sanoin uudestaan oman, ja silloin se nosti oman. Olipas tosi outo treeni. En oikein saanut kiinni mikä oli ongelmana.

Loppuun tottakai pallohumputtelua. Nämä treenit oli jotenkin vaisut. En saanut itseeni sellaista energiaa kuin olisin halunnut. Eli enemmän olen ärsyyntynyt itseeni. Koodi on kuitenkin sellainen moottoroitu mies että se teki ja puuhaili. <3

Tokon jälkeen siirryttiin agilitykentälle. Teemu teki Monnin ja Koodin kanssa, ja mä tein Agirodun Open Class radan Sandyn kanssa. Olipas kivaa agiliitää piitkän tauon jälkeen. En päässyt tekemään Koodin kanssa, höh.

Tässä Koodin agiliidosta pari pätkää:You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kyllähän sen pidon pitää olla kunnossa siinä kokonaisessa noudossakin, joten mä satsaisin pitoon. Siinä on vähemmän liikkuvia osia (ja ylipäätään osa-alueita) kuin noudossa.

  Kiva päästä huomenna yhdessä treenaa, vihdoinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tottakai ei se siinä kokonaisessa noudossakaan saa löysää otetaan. Sillä on vaan ollut paljon parempi ote kun se tekee kokonaisen noudon. No onneksi tässä ehtii miettii vielä. Ja onhan tuota pitoa pakko treenata, vaikka olisi kuinka läkähtynyt, niin sen pitää osata se. Harjoittelu tekee mestarin vai miten se olikaan? Voidaan vaikka katsella sitä huomenna ;)

   Ihanaa kun pennelit saa taas huomenna vähän temmeltää, on varmaan ollut siskoa ikävä.

   Poista

Subscribe