Heinäkuu tiiviissä paketissa

11:47

Huh mikä vauhti tällä vuodella on!

Tässä lyhkäisyydessään meidän heinäkuu.

Monni täytti 6 vuotta <3Koodi täytti vuoden <3

Sama paikka kun se tuli ja vuoden ikäisenä.
Olemme lomailleet, ja Koodista on tullut vesipeto

Tai vesihirviö?Team T&M ovat käyneet kalassa. Monni rakastaa veneilyä ja Teemu ei päässy kertaakaan livistämään rannasta ilman Monnia.


Sandy on nauttinut eläkepäivistä. Huomaa että hän on hyvin tyytyväinen rapsutuksiin ja pieniin treenisessioihin. On se vaan niin hellyyttävä.Auringonpalvojat

Eilen käytiin tehiksen näyttökokeessa Koodin kanssa. Olipas kiva kokemus, ja Koodi oli juuri niin hyvä kun tällä hetkellä voi vain olla. Mä olen suoritukseemme hyvin tyytyväinen vaikka perusasennot ja liikkeen loput vähän paukkuili. Tein lyhyen lämpän ennen suoritusta ja siinä kyllä ihan kaikki meni pieleen, että hyvin tsempattu.

Tänään oli sitten aika kuvauttaa Koodin kyynärät, selkä ja lonkat. Polvet sai jo tuloksen 0, mikä povasi hyvää. Epävirallisesti Koodillan on 0 kyynärät, selkä näytti eriomaiselta mutta lonkat B tai C. Vasen lonkka näytti paremmalta kuin oikea, mutta nyt pitää vain odotella virallista lausuntoa.

Ilmoitin myös Monnin piirimestiksiin, APUA! Kaippa borderterrierieden tokomestaruuksissa, pitää käydä näyttäytymässä. ;) Samat kisat siis ovat. Eli nyt sitten treeniä vaan, tämän kahden viikon tauon jälkeen.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe