Nuorten koirien tokoringin näyttökoe

20:32

Nyt saa taas hermoja lepuuttaa kun näyttökoe on ohi. Oli kyllä lauantaina sellainen fiilis, että olisi pitänyt sitä ja tätä treenaa enemmän. Hyvin se kuitenkin meni, vaikka stipluja tuli. Varsinkin liikkeiden aloitukset oli meillä huonoja. Koodi teki kyllä mahtavaa työtä, edelleenkin ihmettelen vain miten se aina yllättää minut niin positiivisesti. Videoista voitte nähdä paikkamakuun (jossa viereinen koira nousi, IIK). Mutta Koodi pysyi hyvin <3 Ja sitten yksilöliikkeet. Olen siis super ylpeä pikku karvaturristani, ja enemmän tuli kyllä ohjaajalle treenattavaa. Kaikkia pikkuaskelia sinne tänne kun jännittää. Meille toimi ainakin taktiikka: liike, palkka, käy siihen, liike jne oikein hyvin, En nähnyt että muut olisivat "käy siihen" käskyjä käyttäneet, mutta en halunnut itse pitää Koodia aktiivisena koko ajan.

Paikkamakuu:Yksilöliikkeet (piti laittaa musiikkia kun täällä on kommenttiraita á la Teemu ;)):Kokeen jälkeen vielä pikku treenit. Ja ONNEA Mirjami ja Sisu TK4 tittelistä. Tokolahnat rules!!

P.S. Ootteko muuten ikinä kokeilleetä tällaista tunnarihäiriötä uroksella ;)


Tai mites tämä video? Monni kyllä "muistaa" mitä oltiin tekemässä luovan tauon jälkeen. Tsiisus :DYou Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ei jessus, nolotusten nolotus. :) Pahoittelut vielä kerran ehkä-hieman-liian-haastavasta häiriöstä, tyrkky-Ylvasta.

  Onnea hyvin menneestä näyttökokeesta! Mieti: vuosi sitten tähän aikaa nää meidän pennelit olivat vielä äipän hoivissa, ja nyt se Koodi vetelee täällä isojen poikien juttuja taidolla. <3 (Ja Ylva häiriköi näköjään muiden treenejä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mua se vaan naurattaa edelleen. Ylva <3

   On se aika outoa miettiä miten hurjan nopeasti aika on mennyt, ja miten taitavat pennelit jo on. <3

   Poista

Subscribe