Temppuilua

07:54

Vaikka pitäisikin kyllä tsempata Monnin kanssa tokon suhteen niin viikonloppu oli aika tokovapaa. Yritän enimmäkseen saada noudot kuntoon. Monni oli viime maanantaina super-tuhma eikä millään tahtonut noutaa (epäilen että sillä oli hampaat kipeinä). Viikonloppuna tehtiin naksuttimella noutokapulan ja tunnarikapulan luovuttamista sivulla. Ajatus siinä on se, että Monni ymmärtäisi että palkka tulee vasta perusasennosta, ja sen takia sinne on kiire (paitsi tunnarissa).

Monnin kanssa tehtiin myös ruokakuppinoutoa. Se on supervaikeeta sille. Ei yhtään halua noutaa, kun ruokakuppi on vieressä. Kyllä me lopuksi onnistuttiin. Eli nouto ja paikkamakuu ruokakuppitreeni jatkukoon. Se on kuitenkin Monnilla se paras motivaattori, vaikka on niiiin vaikeeta.

Koodin kanssa tehtiin perusasentoa taas ja myös tunnarin palautusta, sekä rappusten ylöskävelyä takaperin. Koodi oppi Monnia katsomalla kuinka peruutetaan rappuset ylös. On se vaan aika epeli. Pitää ottaa siitä videota asap. On muuten erittäin hyvää kaukojen "opp" harjoittelua myös. Koodi tekee sen yläkropan noston aivan samalla tavalla tässä ja kaukoissa.

Tällä viikolla on paaaljon tapahtumaa kerrakseen: Ma koulutusta, ti Jessican Svanljungin koulutus ja HT0, ke tehis miittinki, to kehätreenit (M & K) sekä sunnuntaina HSKH:n toko seuramestikset, (mestiksiin menen vain työntekijänä). Nyt vaan paljon treeniä, niin voidaan edes Monnin kanssa saada se VOI3-tulos.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe