Treenisuunnittelua

09:36

Ostin uuden hienon (ja isomman) kalenterin tulevan kauden treenisuunnittelua varten. Kivaa kun  nyt voi omia analyysejaankin kirjoitella jos siltä tuntuu.

Olemme olleet Koodin kanssa nyt aika ahkeria treenaajia, mutta meillehän aina sattuu! Tällä kertaa anturahaava. Kivasti ennen sunnuntain näyttökoetta ollaan nyt siis saikulla, ja Koodi vetää ulkona kumisukka päällä. :( Voi voi voi voi, voisko joku antaa meille vähän parempaa karmaa?

Tänään ja huomenna saadaan siis treenata tekniikkapiiperrystä. Eli kapulan pitoa, sivuaskelia jne. No, onhan nekin tärkeät.

Viikonloppuna oli kahdet kivat treenit. Käytiin lauantai-iltana sirkuskentällä tekemässä kivaa treeniä.
Alkuun tehtiin istumisia, muistuttelin taas mikä on ryhdikäs istuma-asento. Piti sitä myös ruutua tehdä, vaikka meinas karata ruutuun ennen lupaa. Törkimys. Mä treenaan nyt myös kaukojen maahan-istu ilman namiheittoa naksulla, ja siitä heti käy siihen treeniin, joka on mun lemppareita. Onko helpompaa kuin sanoa Teemulle että "mä haluan että sä tuhoat meidän käy siihen treenit", kuka nyt ei sellaiseen haasteeseen lähtisi? Nyt ollaan treenattu luoksetuloon istumissa pysymistä, ja siihen häiriötä. Mä olen itse siinä vielä vähän huono, mutta videoiden avulla ymmärtää paremmin omaa kehonkäyttöään.

Monnin kanssa tehtiin kaukoja, liikkeestä istumista ja yleistä hölmöilyä. Mä olen itse aika tyytyväinen Monnin kaukoihin, vähän tuo seiso-istu on vielä viilausta vaille valmis. Ollaan myös tehty nyt kahtena päivänä peräkkäin metallinoutoa. Se on niin ruma, mutta tekee sen kuitenkin. Tällä hetkellä en voi enempää vaatia.

Sunnuntaina käytiin treenaamassa Ansun, Ylvan ja Kentsun kanssa. Oli todella kuuma päivä, ja koirat meni aika muussiksi. Koodin kanssa tehtiin seuraamista, kapulan pitoa liikkuroituna, paikkamakuuta liikkuroituna ja Monni teki ruutua, seuraamista, metallinoutoa sekä vähän muutakin. Kamerat oli mukana, mutta vielä en ole saanut itseäni käymään kuvia kunnolla läpi. Kiitos seurasta Ansu! :)

Eilen aloiteltiin Monnin kanssa eteenlähetystreenejä. Sunnuntain ruutu kun meni niin huonosti, että oksat pois, niin päätin opettaa Monnille etenemistä rintamasuuntani mukaan. Eilen tein pelkästään yhteen suuntaan, yhdellä targetilla. Tänään tulee targetteja olemaan 3 ja Monnin pitäis ymmärtää siirtyä sille targetille mihin rintamasuuntani osoittaa. Tämä pitää varmasti kuvata, tulee olemaan niin mahtavaa viihdettä :D

Elokuun tavoite on se että Monni pystyisi etenemään sen 30 metriä eteenpäin minusta. Jos sillä "pelastettaisiin" ruutu 1.9.?

Ja nyt kaikki, peukut pystyyn että Koodin haava paranee ja että se on "fit for fighting" sunnuntaina.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Voi harmi mikä ajoitus Koodin tassuhaavalla. :( Ja muutenkin tosi tylsää, että teille on nyt sattunut ja tapahtunut noin paljon kaikkea ikävää. Toivottavasti antura paranee pian ja pääsette näyttämään taitonne näyttökokeeseen!

    VastaaPoista

Subscribe