Treenit 19.8

08:12

Eilen Monni sai tulla mukaan Kompassille demokoiraksi, ja samalla treenattiin tuntien välissä. Tehtiin ruutua, joka sujui loistavasti alkuun. Ruutu on ilmeisesti myös Monnille sellainen liike että sitä kannattaa tehdä usein mutta parilla toistolla. Nimittäin Monnin vauhti hidastuu jos ruutuun lähetyksen toistaa enemmän kuin 3 kertaa.


Tehtiin myös hyppynoutoa. Ensin pelkkiä hyppyjä että sain ekalla käskyllä Monnin hyppäämään, sitten yksi palautushyppy noutokapulalla ja lopuksi hyppynouto. Treenasin myöskapulan heittämistä lähelle estettä, ettei tulisi pitkää hakumatkaa, ja sehän sujuu jo ihan hyvin. Kunhan sen muistaa sitten kokeessa.

Kaukoja, kun tekniikka näytettiin, niin meillä on ne nyt sillä mallilla etten enää voi tehdä niitä nami ihan kuonon edessä. Silloin ne on paljon huonommat kun kaukaa tehtynä. Tämähän on siis periaatteessa positiivinen ongelma niin kauan kunnes kaukojen tekniikka hajoaa.

Tunnaria tehtiin lopuksi, ja alkuun Monni häselsi ja toi väärän. Heitin sitten oman ruohikkoon mistä Monni sitä etsi tovin, hyvin jaksoi etsiä. Sen jälkeen tulikin hyvä nosto myös rivistä. Monnille rivi on paljon vaikeampi ymmärtää kuin ympyrä, eli toivotaan että piirimestiksissä tunnarii tehtäisiin ympyrällä, heh.
You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe