Tokon piirimestaruudet 2013

20:29

Tänään käytiin Monnin kanssa korkkaamassa voittajaluokka tokossa. HSKP:n piirimestaruuksien yhteydessä pidettiin borderterrierimestaruus tokossa, ja borderterriereiden erikoisnäyttely. Kuten aiemmin kirjoitin niin tavoite oli VOI3-tulos. Ei kuitenkaan päästy meidän tavoitteeseen vaan saatiin kasaan vain 186 pistettä.

Tässä alla seliseliä:

Paikkamakuu 10: Monni teki hyvän suorituksen. Ei kyllä noussut istumaan takaisin ihan täydellisesti, mutta nätisti oli maannut paikoillaan, vaikka toisella puolella nousi seisomaan 2 vierustoveria.

Seuraaminen 7: Ihan kelpo seuraaminen mielestäni. Siinä oli alussa paljon käännöksiä, niin sai Monni vähän miettiä. Mä tykkäsin tästä seuruukaaviosta. Pari perusasentoa jäi pois, ja sitten ilmeisesti mun tekniikka täyskäännöksessä oli huono.

Istuminen seuraamisen yhteydessä 9: Tosi hyvä istuminen, mutta seuraaminen oli väljää mistä lähti piste. Mielestäni annoin kyllä aika kovan vartaloavun ;)

Luoksetulo 9: Ooh, hieno Monni. Ei istuutunut pysähdyksessä, nopea regointi. Piste lähti lopun vinosta perusasennosta (=treenilistalle).

Ruutu 0: Eipä ollut ylläri. Ei se sitä ruutua nähnyt. Jotenkin näytti minusta siltä että se olisi sen bongannut, mutta ei. Eli lisää "eteen" treeniä ja palkan vaihto leluun.

Hyppynouto 0: Monni lähti ykkösellä (jee!), nosti vieraan kapulan (JEE!!) mutta takaisitullessa ei hypännyt esteen yli, ja minä reagoin liian myöhään. Eli ihan turha nolla. Tätä se ei ole tehnyt niin en osannut odottaa sitä, ja kun annoin toisen käskyn se oli jo esteen vieressä.

Metallinouto 6: Parin epäonnistumisen jälkeen, heitin sitten metallin ulos kehästä. Sitten uusi virittely, josta Monni turhaantui. Lähti hakemaan ok, nosti vieraan kapulan (jee!) ja palautus osa matkasta laukassa (jee!!). Huono pito, mutta se kuitenkin toi sen :)

Tunnari 0: Virittelin huonosti metskun ja oman välillä. Kolmoiskäskyllä hakemaan, nosti oman mutta vaihtoi sen väärään? Ja palautti sen. Hmm, videoanalyysiä tehtävä.

Kaukot 9: Kaksoiskäskyllä ylös, muuten hyvä tarkat vaihdot.

Kokonaisvaikutus 7: Saatiin miinuspisteitä Monnin haukkumisesta kehässä ;)Tällä pistesaaliilla siis Piirimestaruuden pronssia ja borderterrierimestaruus voittajaluokassa. Vaikka jäätiin pistetavoitteesta, niin Monni tsemppasi aivan valtavasti. Tämä oli sille haastavaa, ensimmäinen koe, ja se teki kyllä osan niin hienosti, etten voi olla kun tyytyväinen suoritukseemme.

Tässä vielä video. (Teemu joutui kuvaamaan ulkopuolella kun Mo ottaa niin kovaa häiriötä hänestä)

Lopuksi vielä torstain treenisatoa.

Tässä Koodin seuraamisen temponharjoittelu /ensimmäinen laatuaan. Täyskäännöksen jälkeen oli hyvä juoksu ja siitä palkka. Teemun kysymys oli että kun minulla on Monnille selkeä juoksukäsky niin miksi ei Koodille. Eli tavallisen seuraamisen ja juoksun käsky olisi eri.

Tässä Monnin torstain ruutu.
You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe