Tehistreenit: Kokeenomaiset

20:03

Keskiviikon tehistreeneissä teemana oli kokeenomainen. Päätin tehdä ALO-luokan kokeenomaisesti läpi. Halusin vähän tuntumaa miltä kokonainen koe tuntuu. Muut tehisläiset olivat liikkurina/tuomareina ja suoritus myös kuvattiin. Vielä en ole nähnyt videota (ei Hanne stressiä ;) ) Mutta tuntuma siitä, missä me mennään, oli aika oikea. Olin ennen treenejä käynyt läpi päässäni, mitä asioita meidän pitää treenata, ja se meni aika nappiin muiden tehisläisten mietteiden kanssa.

Paikkamakuu: Koodi otti ihan todella paljon häiriötä BAT:in agikentästä kuuluvista äänistä. Ei oo helppoa kun Teemu treenaa sillä kentällä vielä keskiviikkosin agia Monnin kanssa. (Pitää koordinoida treenejä). Ja vaikka Teemu ei silloin edes ollut radalla, niin Koodin pää pyöri kun tuuliviirillä ja yleisilme oli rauhaton. Se kuitenkin pysyi ihan hyvin.

Seuraaminen kytkettynä: Ei kiesus, missä se hihna pitää pitää? Tämä oli kyllä ohjaajan ongelmaa enemmän ;). Koodi lähtee seuraa -käskyllä eikä liikkeellä, minkä takia se auttamatta edistää. Ei istuutunut "liike seis" -käskyllä. Juoksuosuus hyvä. Lopussa vähän kontakti tippui.

Seuraaminen vapaana: jouksuosuus hyvä. Käännös oikealle jälkeen kontakti alkaa tippumaan. Loiva vasenkäännös verrattuna oikeaan. Loppu pa vino. Seli seli: Koodi painaa niin paljon kun käännyn vasemmalle että se erottuu todella paljon seuraamisessa. Pitää vaan treenata enemmän että se näyttäisi yhtä hyvälle kuin oikealle. Oma mielipide lisäksi: Täyskäännös väljä.

Liikkeestä maahanmeno: Hyvä kontakti seuraamisessa, ei edistä. Hyvä stoppi. Perusasentoon tulossa Koodi taas nosti peppua, eli ei käyttänyt ainoastaan etutassuja istumiseen nousussa.

Luoksetulo: Fokus ohjaajassa. Nykii LO käskystä. Ennakoi lähtöä. Luja vauhti. Jäi seisomaan perusasentoon.

Liikkeestä seisominen: Seuruu hyvä, mutta kontakti vähän rakoili. Ennen liikkeellelähtöä pieni ääni pääsi Koodista mitä muut eivät huomanneet, mutta minä huomasin kyllä. Stoppi ok, mutta haukotteli. Lähti liikkeelle kun olin palaamassa luokse.

Hyppy: Hyvä hyppy. Käytin 2-käskyä jotta pysyisi esteen toisella puolella paikoillaan (ei olla ikinä treenatta esteen loppuosaa, mikä oli kyllä vähän epäreilua Koodille). Yritti ennakoida lähtöä ennen liikkeen alkamista.

Ennen kuin muut antoivat palautetta mikä näkyy tuolla ylhäällä omien huomioiden välissä niin kirjoitin asioita joita vielä pitää treenata:

  • treenaa liikkeiden LOPPUJA!!
  • seisomisen odotus
  • paikkamakuun katsekontakti
  • lähestyminen esteelle
Lisäksi:
  • seuraamisen käännöksiä
  • hihnaseuruuta
Tunne kokeenomaisen jälkeen oli kuitenkin hyvä. Koodi palkkaantui tosi hyvin pelkistä kehuista. Mutta tosiaan liikkeiden loppuja ollaan treenattu aivan liian vähän. Vasemmalle käänökset sekä täykkärit ei tyydyttänyt minua. Myös nuo haukottelut pitää katsoa sitten videolta. Ja huomaa myös sen että on tehnyt 3-4 liikkeen palkkaamattomuuksia kun tuli ennen liikkeestä seisomista se ääni. Mutta tämä oli tosi hyvä tsekkaus hyvään aikaan. Ja nyt vaan treenataan niitä osia mitkä ovat jääneet vähemmälle treenille. 


Kiitos tehisläisille rakentavasta palautteesta :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe