Ensimmäiset tehistreenit

08:44

Eilen oli Koodin ensimmäiset tehistreenit. Ennen kuin aloitettiin treenaus Juuso kävi ottaa porukoistamme kuvia. Saadaan ne sitten tehisblogiin piakkoin.

Koska treeniporukka on uusi päätin ottaa Koodille suhteellisen helppoja juttuja näin alkuun.

Luoksepäästävyys: Sanna teki meille luoksepäästävyyttä, siinä ei ollut ongelmaa, vaan Koodi oli tosi nätisti. Pari ekaa kertaa tehtiin niin että S vain ohitti meidät, ja viimeisellä kerralla Koodia jo koskettiin.

Kehääntuloja: Kun oli uusi liikkuri pitää ottaa ilo irti ja tein sitten kehääntuloja. Ensimmäinen kehääntulo ihan ok. Toisella kerralla Koodin perusasento oli edessä ja vino joten siitä ei palkkaa ja otettiin uudestaan. Tämän jälkeen, juuri kun oltiin siirtymässä uuteen aloitukseen niin pk-kentällä heitettiin kapula metallitunneliin. Koodi reagoi tähän ääneen selkeästi. Mä sitten aloitin sen kanssa leikkimisen ja aika nopeasti se palautui itsekseen. (Eka kerta kun se vähän himmaili oudon äänen jälkeen).

Käy siihen treeniä: Koodi alkaa jo olla aika hyvä tässä. Ehdottomasti vaiken oli pallon tippuminen maahan. Sitä Koodi katsoi joka kerta, kunnes saatiin onnistuminen ja silloin tottakai iso palkka. Pallo tippui varmaan 5 kertaa niin että K joka kerta katsoi sitä. (Kun kuvattiin saatiin jo siinäkin käy siihen häiriötä, sillä Koodi ja Vissa laitettiin makaamaan toisten koirien eteen. Laitoin sen käy siihen käskyllä, ja sillä aikaa Koodin takana laitettiin toiset koirat riviin istumaan. Koodi selvittii tilanteen niin hyvin!)

Tauko

(C) Angelica Leiman

Luoksetulon stoppeja kierron kautta: Tehtiin stoppeja niin että eka kerta suora palkka, sen jälkeen stoppi, taas pari suorapalkkaa ja sitten taas stoppi. Jotta mun liikkeet olisi suhteellisen koemaiset sai S heittää Koodille palloa stopeissa. Tämä toimi hyvin, eikä Koodi yhtään katsonut Sannaa, vaikkä hänellä se pallo oli. Mielestäni stoppi on aika hyvä Koodilla, ja se reagoi käskyyni tosi hyvin.

Lopuksi vielä tehtiin yhdessä paikkikset. Koodi ei tehnyt istumista, niin liikkuroin sen muille. Paikkamakuu sujui hyvin, kävin kerran korjaamassa kun K siirtyi lonkalle, ja pari kertaa muuten vaan palkkaamassa. EVL liikkuroinnilla K halusi ennakoida maahanmenoa. Varmaan 3 kertaa saatiin tehdä ettei se mennyt maahan kun LO sanoi käsky. Tähän pitää meidän siis panostaa. Maahanmeno itsessään on hyvä, mutta se ennakointi, murr. LO teki myös kierrot koirien ympärillä, ja se oli meidän eka "häiriöpaikkis". Hyvin Koodi selvitti tilanteen. Mä olen niin tyytyväinen. Nyt aloitan sitten pikkuhiljaa piiloonmenon ja muun ohjaajahäiriköinnin.

(C) Angelica Leiman

Taas kävellessäni kotiin mietin vain miten iloinen olen tuosta veijarista, ja miten hauskaa sen kanssa on tehdä. Se antaa itsestään treeneissä kaiken (ja sen takia myös väsyy nopeasti). Se oppii todella nopeasti ja se on aina niin iloinen. Voisinpa omaksua siltä tuon alati positiivisen asenteen :)

(C) Angelica Leiman

Teemu on muuten tehnyt hyvää työtä kun on venytellyt Koodia. Mä olen meistä se laiskempi venyttelijä mutta eilen kyllä venyteltiin, ja Koodi se nauttii niin että silmät on kiinni.

Kuvat kesäisestä K&Y uintireissusta. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe