Tehistreenit

08:40

Eilen oli tehistreenit. Tällä kertaa oli ottanut liikkeiksi ruudun, liikkeestä seisomisen ja hyppynoudon. Tämä oli siis Koodille aikalailla humputtelutreeni.

Aloitettiin ruudulla. Ruutua tehtiin tällä kertaa niin, että se siirrettiin joka lähetyksen välissä. Joka kerta oli pallo ruudussa, kun tämä oli taas vähän vaikeampaa. Halusin vain tietää josko se oikeasti ymmärtää mikä ruutu on. Vaikka oltiin käyty lenkillä niin K oli todella aktiivinen, suorastaan vähän ylihullu. Kysyin aina ennen lähetystä missä ruutu on, jos pää oli oikeeseen suuntaan, pyysin istumaan viereen ja sitten lähetin. Marko liikkuroi ja sanoi käsky, ja pari kertaa Koodi varasti, mutta tuli heti takasin kun huomautin. Koodilla oli hyvä vauhti ruutuun. Huomattiin myös että Koodille ruutu keskellä kenttää oli ehdottomasti vaikein. Eniten olenkin tehnyt ruutua kentän laidoilla, ja sinne se vähän hakeutui. Eli nyt treenataan myös keskellä kenttää olevaa ruutua. Viimeisellä kerralla en enää siirtynyt kohti ruutua, vaan otin perusasennon ja kysyin missä ruutu. Koodi bongasi ruudun hyvin. Mutta niitä käskytyksiä pitää treenata. Ettei varasta.

Liikkeestä seisomisessa tehtiin pysähdystä pomppupallolla. Ensimmäisellä kerralla Koodi reagoi vasta kun kuuli pompahduksen takanaan, toisella ja kolmannella se jo kääntyi halt käskystä kun tiesi että pallo tulee. Tehtiin vielä yksi missä Koodi sai vain seuraamista ilman halt-käskytystä, sillä se alkoi vähän vilkuilemaan taakse.

Hyppynoudossa Koodista alkoi näkymään sikamaisuus. Se palkkasi itseään hyppäämällä esteen ennen liikkeen aloitusta, mua kohti. Se nyki joka käsky sanalla. Sen sijaan että treenattiin sitä itse hyppynoutoo, niin treenattiin sitä että se pysyy "käsky" sanasta huolimatta, ja siitä huolimatta että kapula heitetään. Näissä mun pitää olla tosi tarkka, se reagoi nimittäin liikkurin käsky-sanaan aika vahvasti.

Paikkiksiin ei ehditty mukaan, niin tein sitten ulkona vielä yhden paikkamakuun. Siinä tuli yksi lonkallemeno aika nopeasti. Kävin korjaa, ja loppuajan pysyi tosi hyvin.

Pitotreenit jatkuu edelleen hyvällä mallilla. Nyt pito on hyvä, mutta irrottaminen tahtoo olla vaikeata. ;) Noh, jatketaan nyt tämä kortti kuitenkin loppuun. Ehdottomasti pitää alkaa tekemään vähän enemmän kuuntelutreeniä Mr. K:lle sillä se alkaa jo tajuamaan aika monta asiaa, ja se mielestäni on vähän sika. Mutta olen iloinen että minulla on tuollainen pieni virtakoira. Helpompaa sitä on toppuutella kun kokoajan nostattaa.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe