Keskiviikon häiriötreenit

19:00

Keskiviikkona meillä oli taas tehistreenit. Teemana tällä kertaa erilaiset häiriöt. Tehtiin hyppynoutoa, tasamaa noutoa, ruutua, kaukoja sekä paikkamakuuta.

Hyppynoudossa oli erilaiset lelut häiriöinä. Vaikka niitä oli tosi vähän ja sivussa Koodi lähti niitä haistamaan. Se oli enemmänkin tunnarimoodissa kuin noutomoodissa, mutta kivasti teki kuitenkin töitä.

Tasamaanoudossa muut seisoivat lähellä minua, ja tarkoitus oli vaan että Koodi keskittyy vaikka lähellä on muita ihmisiä. Tässä K oli todella pätevä.

Ruudussa taas muuta ohjaajat seisoivat ja istuivat lähellä ruutua. Koodin ensimmäisellä kerralla mä en oikein tiedä oliko sillä ajatus ruudussa vai takana istuskelevassa ohjaajassa. Se kuitenkin reagoi seis-käskyyn. Toisella sillä oli mielestäni parempi fokus ruutuun.

Sitten tehtiin rivissä kaukoja. Voi meitä, kaukot on vielä niin kesken ettei meinannut tulla mitään. Ja tein tosi helppoa, turhaan on vääntää sellaista mitä ei ole opetettu.

Lopuksi vielä häirittyä paikkamakuuta. Tässä Koodi oli SUPER! Vaikka pallot lensi ja sitä yritettiin källittää, niin se makasi hyvin. Olin siihen tosi tyytyväinen. Nyt se paikkamakuu alkaa olla sellainen että se kestää vaikka tuollaista häiriötä on ympärillä. Ehdottomasti paras osuus!

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe