Marin valmennuksessa

08:51

Jouluviikko meni niin nopeasti taas että huhu. Blogin päivittely laahaa edelleenkin perässä, mutta nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni.

Jouluviikon ollaan treenattu ahkerasti. Koirat varmaan odottikin jo että mentäisiin töihin, jotta ne saa nukkua ;) Kiitos treeniseurasta Teemulle, Ansulle, lahnoille ja tehikselle! On ollut aivan super-viikko.

Eilen oli Marin extra-tehis valmennus. Otettiin Koodin kanssa noudon palautuksia ja seuraamista. Kun vielä jäi aikaa otettiin loppuun hypyn loppuosaa.

Saatiin kaikkiin haasteisiimme hyviä vinkkejä, ja osan niistä aloin jo työstämään. Noudossa pitää vain vielä enemmän saada Koodia ymmärtämään että loppuosakin on arvokas. Ja sitä työstetään nyt eteenpäin.

Seuraamisessa pitää alkaa tekemään Koodille sellaisia pieniä häiriöitä. Mari sanoi että Koodi näyttää siltä että se osaa seuraamisen niin hyvin että sille on ihan ok vähän vilkuilla ympäriinä. Ihan pienillä muutoksilla herätetään se nyt keskittymään, ei liikaa kun on vielä nuori poju.

Hyppynoudossa halusin enemmän aktiivisuutta itse hypyn seisomiseen, ja sitä tehdään nyt pallofokusoinnilla. Se tuntui toimivan ihan hyvin Koodille.

Tavoitteena olisi nyt sitten ALO-korkkaus 25.1. HSKH:n omissa kisoissa. Ensi viikon sunnuntaina tehis on varannut aikaa "Jankkilaan" niin päästään sinne treenaamaan. Ajattelin itse tehdä kokeenomaisen, että saa vieraassa paikassa siihen tuntumaa.

Ilmeisesti toko on kuitenkin "tosi kivaa" sillä olen yöllä unissani puhunut Teemulle että perusasento on tosi ruma Koodilla, ja että voisi lopettaa koko lajin kun en jaksa niitä noutoja. Pikku positiivari kylläh.

Kun tammikuu jo kolkuttaa ovella niin odottelen tässä myös ID-jälki kurssin alkua. Eilen aloitimme lähtöhajupurkkien haistelutreenit Koodin kanssa. Tästä siis tulee olemaan asiaa varmaankin enemmän pian. Pitää vielä kerrata luentomatskut, ja käydä vihdoin ostamasssa Koodille uudet valjaat. Muut asiat onkin jo hankittu.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe