Kotitreenit

08:08

Eilen oli tarkoitus käydä treenaamassa Vuokkosilla. Treenit jäivät harmillisesti väliin, joten tehtiin Koodin kanssa kotitreenit. Ne on vähän tylsempiä treenejä, koska ei pääse riehumaan niin paljon, eikä tilaakaan ole yhtä runsaasti.

Perusasennot:
Hitaat oli, tää imuttaminen ei oikein ole  mielestäni tässä se paras. Nyt mietin eri vaihtoehtoja, koska haluan että perusasennot on kivat ja nopeat. Sehän tulee myös varmuuden kanssa. Voisiko lelun kanssa imuttaa? Olisiko se kivempaa? Ostin Voittaja-näytelystä sellaisen kivan kanikarvalelun, mitä K ihan mielellään seuraa.

Seuraaminen:
Tulee kivasti hakemaan omaa paikkaansa. Olen itse jotenkin hitaampi kotona, ja silloin Koodikin oli hitaampi.

Istuminen:
Istumiset oli ihan hienoja. Nopeat ja hyvät

Peruuttaminen:
Hyvin peruuttaa pari askelta, muttei vielä sen enempää. Yrittää myös silloin tällöin mennä makaamaan tätä harjoitellessa.

Luoksetulon istuminen:
Ai kun taitava, pääsen jo kivasti peruuttamaan Koodistä poispäin. Koodin ilme on tässä tosi hassu, silmät on suuret kun teelautaset, ja niska vähän taaksepäin asetettu.

Lelun tuonti:
Koodi on viime aikoin tuonut lelun tosi hyvin käteen. Repimisleikit on taas alkanut olemaan kivoja, kunhan niitä ei tee liikaa. Eniten vielä heittelen lelua.

Nyt odotellaan vaan yläkulmahampaiden irtoamista. Ne taitaakin olla viimeiset vaihtuvat hampaat jos olen oikein katsonut. Tallessa meillä on 5 hammasta <3


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe