Vuokkosilla 4.12.

08:14

Töiden jälkeen oli eilen aikaa käydä Vuokkosilla treenaamassa. Onko muuten tuttua että kun miettii töiden jälkeen menevänsä treenaamaan, koirat yläkerrassa möngertää, eikä voi niitä päästää huoneestaan ennen kuin rauhoittuu? Se on niin tyypillistä. No perille päästiin ja Hanne kiitos että olit mukana treenaamassa.

Monnin kanssa tehtiin ensin kuuntelutreeniä. Tehtiin pari normaalia avo-hyppyä jonka jälkeen käskytettynä nouto. Sen sijaan että Monni olisi päässyt noutamaan, pyysin sen hyppäämään. Ekalla kerralla se ampaisi suoraan kapulalle. Sitten se teki toisella kerralla hypyn helpotettuna niin että itse siirryin esteen eteen vaikka M jäi esteen viereen. Tehtiin vielä pari kertaa, jolloin Monni suoritti tehtävän ihan ok, ei niin hyvin ollut kuulolla kun olisin toivonut. Mutta hyvä että putkiaivokin saa miettiä tekemisiään. Sitten tehtiin jääviä, mutta jäävän sijaan käsky sanalla käännyin oikealle tai vasemmalle. Tässä Monni oli super.

Koodi oli ihan höseli :D Kun se pääse kentälle se siellä turboili, ja höösäs vähän aikaa ennen kun se muisti että täällä ollaan tekemässä töitä. Tehtiin ruutua, joka oli tosi kiva. Hyvä vauhti narulelulle. Mitään repimisleikkijä ei kuitenkaan tullut. (Syy: hampaat. Ne on ällöttävän löysät, ja niitä voi heilutella. Eilen lähti yksi kulmuri taas illalla.) Tehtiin vielä seuraamista niin että Hanne naksautti kun K tuli oikeeseen kohtaan seuraamaan. Hanne sanoi että sillä on tosi hyvä paikka seuraamisessa, nyt pitää vahvistaa sitä. Tehtiin myös sivulletuloja, siinä mulla on vaikea hahmottaa K:lle okea paikka. Pelkään että otan sen liian eteen, ja sitten se on aivan liian edessä aikuisena.

Monnin toinen kierros koostui ruudun sheippaamisesta. Monni ymmärtää että palkka tulee kun ollaan ruutunauhojen toisella puolella. Sillä on kuitenkin tapana, että noin 3 m. ruudusta se pysähtyy ja kääntyy katsomaan mua. Hannen kanssa mietittiin miksi, en oikein löydä selitystä, muuta kuin että ollaan treenattu alussa aivan liian paljon lähellä ruutua. Kuitenkin nyt näyttää jo ruutu kivemmalta, ja se pysähtyminen ennen ruutua varmaan vähenee kun saadaan enemmän toistoja ja varmuutta. Ja lisäksi se pysähtyminen ei ole passivinen, vajoan maan alle -pysähtyminen, vaan enenmmän sellainen oliko tämä se paikka. Itse olen ihan passivinen jos Monni pysähtyy, ja nyt näyttää jo siltä että Herra M alkaa tarjoamaan aktiivisuuta!! :)

Koodi pääsi vielä tekemään pari luoksetuloa, kävin myös palkkaamassa siitä että se istui. No, enemmänkin se halusi mennä makaamaan (ei me vielä Koodi VOI-luokkaa tehdä) ;) Tutustuttiin myös puomiin, mutta ei vielä menty ylös asti.

Treenit siis oli loistavat, ja kivasti teki molemmat. Kiitos Hannelle, Ripalle ja Maisalle seurasta!

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe