Lunta tupaan

08:50

Ihanaa, nyt ollaan jo joulukuun puolella. Aika menee niin nopeasti ja meidän K sen kun kasvaa. Oli hassua huomata että sille menee enää 1 takki päälle, muut ovat liian pieniä. Onneksi on messariviikonloppu edessä, ja sillon aion ostaa vähän ison talvimanttelin, jos sillä pärjättäisiin kunnes kasvu loppuu? Ja heihei medi-luokka, K on jo makseissa (jos agilityä miettii).

Lauantaina käytiin Nina Mannerin koulutuksessa K:n ja M.n kanssa. Koodin kanssa halusin vinkkejä seuraamiseen ja kaukoihoin. Kaukoissa on maahanmeno mielestäni liian hidas, enkä halua opettaa sille että tuollainen alasmeno oli jees. Saatiin hyvä vihje miten turhauttamalla Koodia, saadan nopea maahanmeno, ja se toimi tosi hyvin. Nyt maahanmeno näytti jo ihan superilta. :) Seuraaminen oli ok, eli jatketaan samalla tavalla. Joskus niin, että joku muu naksauttelee, jotta ei tarvitse itse katsoa missä K vipeltää. Leikittiin vielä häiriössä lopuksi, vielä täytyy lelun tuomista vahvistaa. Meillä on leikkiminen ollut vähän tauolla, kun Koodilla vaihtuu hampaat, ja se tarttuu huonosti kiinni leluun. Nina kehui kuitenkin Kodin taistelutahtoa, eli sitä kannattaa hyödyntää. (Mulla oli siis mukana Råtta, sillä se on pehmeä lelu).
Olen ajatellut lisätä seuraavat osat treeneihin:
- perusasento, nyt aletaan tätä vahvistamaan toden teolla
- seuraamisen käännökset
- paikkamakuu
(eli kohta mulla on aloitettuja liikkeitä vaikka kuinka paljon, mutta ei mitään "valmista")

Monnin kanssa meillä on haasteen noudon palautus, kun se ravaa. Nina antoi hyvän ohjeen että se loppuosa pitää olla se kivoin. Eli tehdään paljon noudon palautuksia sivulle, ja siitä saa lelupalkan. Jos loppuosa liikkeestä on kiva pitäisi kaikki muukin sujua. Eli noudon palautuksia läheltä ja kapulan vaihto mielekkään palkkaan. Sitten kun se läheltä sujuu, niin otetaan mukaan heitto. Nina myös huomas että Monni istuu lonkalleen perusasennossa kun sillä on kapula suussa. Milloin olen tällaista vahvistanut, ja miksi en ole huomannut? Se on tosi yök! Aion olla tässä tosi tarkka, sillä PA ei ole mikään lonkkaistuminen, enkä halua että Monni lipsuu nykyään hienosta perusasennosta.

Mentiin vielä Tiinan ja Sannan kanssa kävelylle. Koodi on jo aika nopea poika, ja vipelteli Alman ja Villin kanssa. Monni jää jo vähän jälkeen. Kotiin lähti 2 väsynyttä poikaa, ja se oli oikein hyvä sillä K sai kokea ensimmäisen pidemmän ilta-yksinolon kun lähdettiin T:n kanssa kaverin tupareihin. Videomatsku näytti että klo 20:30 oli vähän tylsistynyt ja haukkunut. Muuten kämpässä oli ollut hiljaista, jee :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe