Ei oikotietä onneen

10:30

Alustan tämä tekstin sillä että päätin että mun pitää asettaa itselleni Monnin kanssa koetavoite. Päätin että jos mahdutaan mukaan, niin meidän seuraava etappi on VOI-luokan koe Lempäälässä 23.2. Siinä, nyt se on konkreettinen tavoite. (IIK!)

Monni on niin kivasti kehittynyt nyt lyhyen ajan sisällä että ajattelin vain "ruutu kuntoon, kokeenomaisia treneejä, ja sitten kokeisiin". No, ruutu ei ole tulossa kuntoon ihan heti.

Eilen oli Team B treenit, ja meidän yksilöliikkeenä oli ruutu. Pallo asetettiin ruutuun, virittelin normaalisti, mutta Monni ei vaan bongaa ruutua. Se oli kaikkien mielipide, että se ei vaan ymmärrä tätä hommaa, vaikka mikä palkkaa siellä ruudussa olisi. Jos se näki pallon, se juoksi, mutta jos ei nähnyt niin se eteni noin 5 metriä, ja tuli sitten minulta kyselemään lisäohjeita. Tiina ja Hanne yritti Monnia tsempata sillä aikaa kuin seisoin passiivisena. Lopputulos, ei näillä konsteilla mitään tule.

Aion siis siirtyä siihen mitä Monni osaa, eli sheippaamiseen. Paskat jostain ruudun kohdasta, tai muusta, nyt sheippaillaan sitä että Monnin tulee mennä nauhojen sisälle ja jäädä sinne seisomaan. Olkoot ruutunauhan lähellä, kunhan ei sen yli tule. No mitä jos ei ruutunauhoja ole jossain kisoissa? No, sheippaan myös kartoiden sisään ilman nauhoja. Ensin pikku ruudulla, jota sitten suurennetaan. Ihan varmasti saan sen ennen koetta tällä menetelmällä valmiiksi.

Toinen asia on se noudon palautus. Monni ravaa. (No, nythän se sentään noutaa). Mutta tätä mennään taas ihmettelemään viikonlopun koulutukseen. Me ollaan hurjasti treenattu palautuksia ja silloin se laukkaa, mutta heti kun tulee yksikin perusasennossa luovuttaminen väliin, niin vauhti tippuu takas raviin...

Seuraaminen pitkillä suorilla oli taas ihan super mahtava. Nyt ollaan saatu tähän hyvä vire :)

Koodilainen on taas kivasti edistynyt. Tuo jauheliha on kyllä tehnyt tehtävänsä, ja eilen Koodi oli mielestäni parempi namppaharjoituksissas kuin leluharjoituksissa. Seuraaminen on omasta mielestäni super, vaikkakin eilen se ekan kerran painoi mun jalkaa. Mulla on koira joka painaa seuraamisessa, niin tiivis se on, hahaaa!! Joo, eihän se ole sallittua, eikä haluttua, ja ei sitä vahvisteta mutta vitsi miten hupaisaa. :) Koodi tarjoaa tosi kivasti seuraamista, ja ajattelin tehdä sille pikkuhiljaa käännöksiä.

Repimisleikit unohdetaan nyt hetkeksi. Se oli ilmeisesti sunnuntain jälkeen tosi varovainen, ja en halua että siitä tulee ongelma, onneksi on muita kivoja leluja ja leikkejä.

Maahanmenokin on ihan super. Koodi tietää jo että pelkästään sfinksiasennosta saa palkkaa, muu on ihan höpö höpö.

Kaukojen vaihto s-m-s oli ihan kiva. Siihen pitää saada vielä vauhtia lisää.

Koodi on edelleen ollut aika helppo pentu. Ainoa asia mikä ärsyttää on se hihnassa riekkuminen kun  tulee vastaan koiria. Tänään on suunnitteilla namitreeniä; perusasentoa, kapulan pitoa jne.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Minullakin on tarkoitus yrittää Lempäälän kokeeseen, hyvä koetavoite teillä :) P.S. mielestäni olen kuullut että kokeessa on aina ruutunauhat, kalkkiviivat tai piirretty ne ruudun reunat jotenkin että ei varmaan pelkillä tötsillä tehtyä ruutua tule eteen... voin toki olla väärässäkin, kannattaa varmistaa viisaammilta :)

    VastaaPoista
  2. Aah, ehkä voidaan mennä yhteiskyydillä? :) Ilmeisesti Suomessa ainakin on aina ruutunauhat, piirretty viiva tms. Mutta kai se piirretty viivakin pitää opettaa, ettei se sitten mene ihan hämilleen, jos ulkona on vain viivat ;)

    VastaaPoista

Subscribe