Pentuleikkikoulu

08:07

Eilen oltiin Koodin kanssa HSKH:n järjestämässä pentuleikkikoulussa. Koulutin itse ensin tunnin pentuja, ja sitten olikin meidän vuoro treenailla. Ajattelin hakea vähän häiriötä ja sitä saatiin. Sekä muut pennelit että K:n tippuvat hampaat oli kyllä häiriöksi.

Aloitimme arkitottiksella, eli toisen koira ohittamisesta. Nyt mulla oli Koodille mukana jauhelihaa, ja johan ohitukset sujui. K ohitti paremmin jos ihmiset oli välissä. Halusi kyllä vähän moikkaamaan sitä toista silloin kun koirat oli keskellä ohittamassa. Kolmannella kerralla ohitus sujui mainiosti vaikka koirat ohitti toisiaan.

Perusasentoon tulo oli ihan ok. Mä ilmiesesti siirrän oikeaa jalkaani huomaamattani ihan vähän, joten nyt pitää se huomioida. Koodi teki myös hienon luoksepäästävyyden.

Sitten siirryttiin kontaktipisteelle jossa tehtiin eteenpäinlähteystä/ruutua ja kosketusalustaa. Tässä sitten tehtiin ruutu lelulla. Koodi juoksi hienosti lelun luokse, mutta repiminen palkintona ei ollut niin kivaa nimittäin yhtäkkiä alkoi ilmeisesti hammas tippua suusta. Koodi oli myös vähän hidas alustalle, ja yritti myös tarjota maahanmenoa. Kuitenkin kiva että jaksoi keskittyä. Tehtiin vielä pari ruutua namikipolla, koska halusin että Koodille jää kiva fiilis ruudusta. Se sujui oikein mallikkaasti, ja bongasi ruudun/namikipon oikein hyvin.

Leikkipisteellä K kyllä leikki, mutta ei niin rajusti kuin tavallisesti. Ja siellähän se poskihammas sitten tippui suusta, ja suu alkoi vuotaa verta. Eli se ei ollut ihan niin messissä kuin tavallisesti. Tein myös vähän namileikkiä, eli että K seurasi namikättä. Se oli ilmiesesti mielekkäämpi leikki tänään :) Sain talteen poskihampaan, ja siinä se nyt alla on. Ensimmäinen hammas jonka olen talteen K:lta saanut.


Vielä oli yksi rasti jossa piti kävellä häiriössä. Mikään muu ei häirinnyt paitsi pallo. Voi että kun K halusi pallolle. Muuta asiat ei kiinnostanut pätkääkään. Meidän pitää varmasti jossain vaiheessa (vähän vanhempana) tehdä treenejä pallohäiriössä.

K oli kyllä väsy kotiin tultaessa. Enempää ei oltaisi jaksettu tehdä. Mutta kivaa oli tehdä häiriössä vähän treeniä. Kotiin tultaessa kerroin T:lle että mulla on hammas mukana, vielä pieni vilkaisu suuhun niin huomasimme että kulmurikin on tippunut. Voi että kun mä rääkkään koiraa leikillä, kun hampaatkin tippuu ;) Koodin strategiset mitat eilen oli 12,1 kg ja korkeutta 42 cm. Hännän pituus 32 cm (olihan sekin pakko mitata).

Iloikseni voin myös kertoa että tänään aamulla Monni ja Koodi leikki!! Sandy on tähän asti ollut leikittäjä, saatte myöhemmin nähdä mun eilen ottamat kuvani. Mutta tänään Monni leikki K:n kanssa. Ihanaa että Monnikin alkaa Koodia lähestymään, eihän tässä oo mennyt kun se 3 kk...

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe