You got to laugh

20:05

Koska S on ottanut ähän stressiä Koodista yksinollessaan. Päätettiin erottaa Koodi eri huoneeseen päiviksi, jotta Sandylla olisi rauhaa. Ostettiin kompostikehikkoja kaksin kappalein, testattiin olohuoneessa että sinne se jää. No, Herra K nykyään Houdini pääsi tästä omaviritteiseltä alueelta pois 10 min. sen jälkeen kun lähdimme. Kiltti oli kuitenkin ollut, vain vähän läppärin kulmaa oli pureskellut. Koodi on myös ilmeisesti piilomusikaalinen koira Tässä näette vähän päivän tapahtumia.Ensin Monni päättää siirrellä petiä. Hauskaa eikö?


Koodi vapautuu alta yksikön. Kuten huomaatte, kaveria ei jätetä.


Koodi osaa myös musisoida. Tässä on kappaleelle hyvä "biitti".


Joo, eli näin meillä. Onneksi on hyvä huumorintaju, muutenhan tässä menisi hermot.
Mitä teidän koirat puuhaa yksinollessaan? ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Näppärää, kun voi videoida ja katsoa mitä koirat puuhaa. Mä en välttämättä halua tosin tietää. :) Ylvalla taitaa mennä jossain vaiheessa aina melkoisen lujaa, ainakin mitä voi päätellä siitä, missä kunnossa sen vankilayksiö on, kun tulen kotiin. Oon jättänyt sille hesareita lattialle, vaikka se onkin sisäsiisti. Mutta ne toimivatkin ilmeisen kivana aktivointitapana - Y silppuaa ne aivan pikkupalasiksi.

    Toivottavasti Sandy tottuu pian uuteen kuvioon, ja toivottavasti Koodi pysyy yhtä kilttinä jatkossakin, jos ei aio aitauksessaan pysyä. :)

    VastaaPoista
  2. :D Koodilla menee hetkellisesti myös lujaa. Edelleen aktiivisuusajat on klo 9, 12 ja 14. Mä kyllä vähän odotan, että koska alkaa lattiat saamaan kyytiä, tai seinät?

    Sandy on vaikuttanut tyytyväisemmältä tähän kuvioon. Ei ole enää stressiläähättänyt kun ollaan poistuttu, tai saavuttu. Eilinen päiväkin se oli ollut ihan fine :)

    VastaaPoista

Subscribe