Tiukka aikataulu venyy aina

08:30

Eilen minulla oli todella tiukka aikataulu. Ensin oli töissä stragedia päivä (eli strategiaa hiottiin) ja vielä kouluttajien kokous illalla. Siinä välissä ehdin vain tunnin verran käymään kotona. Treenihimo oli kuitenkin niin kova että oli pakko ottaa vähän treeniä K:n kanssa.

Kapulanpito treenit sujui ihan ok. K:sta on tullut nyt ahneempi pikkuruinen. Se haluaa vielä tiputtaa kapulan nopeasti suustaan, eli naksuttimen kanssa saa olla todella tarkka.

Takapäänkäyttö treenit oli taas haastavat, kun K ei tykkää että mun käsi menee sen yli, mutta saatiin pari ihan hyvää siirtymistä.

Seuraaminen oli ok, mutta miksi K haluaa aina mennä oikealle sivulle seuraamaan, sieltä kun ei palkkaa tipu? Nyt se on kanssa keksinyt että ihmisen ympärikiertäminen on kivaa. Vielä kun oppisi että uusi nami tulee heti jos jatkaa seuraamista. Tätä pitää seuraavaksi painottaa.

Iltakävelyn yhteydessä tehtiin vielä kiertoja, jossa vauhti on kova, ja se ilmiselvästi Koodille mielekäs liike. Tehtiin toinen seuraamispätkä, ja nyt K oli tosi hyvin sivulle, tiiviinä, jesss!

Monnin kanssa tehtiin seuraamista, ja herra on alkanut edistämään, saanut liiaksi lelupalkkaa, mutta asenne on hyvä!!

Puhuttiin just eilen Teemun kanssa Koodista ja minkälainen persoona meillä asuukaan. Vielä se ei osaa kanavoida energiaansa oikein, mutta se osaa kuitenkin ottaa rauhallisesti kotona, jos tarve vaatii. Sillä on tiettyjä asioita missä se on itsepäinen, mutta se osaa myös kuunnella. Se pysyy lenkillä vapaana mukana, ja minusta M&S on hyvin opettanut sille että ei tarvitse ihmisiin lenkillä reagoida. Se on hyvin rohkea, ja vaikka tietyille asioille pitää murahtaa, pitää niitä yhtälailla mennä katsomaan. Vieraat on sille aika se ja sama, eli ei ala höösäämään kuten esim. Sandy.  K ei ole vielä ollut ihan sitä "kauhukakaraa" mitä odotin (mutta mielessäni pyörii kokoajan ajatus "odotappa vaan, kyllä se kauhu vielä puhkeaa kukkaan").  Tähän asti olen kyllä ollut todella tyytyväinen, ja tämä pentuaika on ihanaa.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe