Hyvät treenit

09:01

Kävin eilen treenaamassa Sandyn ja Koodin kanssa Hevoshaan koululla tokoa. Siellä oli yksi sakemanni treenaamassa ihan kentän kulmalla, ja kysyin nätisti että voinko käyttää kentän toista puolta, kun ne vaan siinä pöyri yhdessä kulmassa. Me oltiin ilmeisesti väärän rotuisia sillä niin pitkään katselivat ja vastaus oli nyrpeä kai se sopii. (Se siitä saa kun yrittää olla kohtelias).

Sandy sai aloittaa.
Luoksetulon maahanmeno: Sandy on tosi etevä mennä maahan, vielä se ei edes osaa pysähtyä seisomaan, mutta tämä maahanmeno me osataan tosi hyvin. Ensin tehtiin läpijuoksuja jonka jälkeen maahanmenoja. Sandy ei ennakoi joten sen kanssa voi tehdä monta maahanmenoa putkeen. Ensimmäinen oli kauhea, tuli tosi pitkälle ennen itse maahanmenoa. Toisella S skarppasi tosi hyvin, ja se olikin sellainen että kivet vaan roiskui.

Seuraaminen: Nooh, ei niin hyvä. Se jäi liian taakse, ja oli liian kaukana sivuttain. Sitten kun tein ympyrää oikealle, niin se oli hyvä ja tiivis. Oikealle käännös ok. Aloitettiin myös sivuaskeleet vasemmalle imuttamalla. Mujn oma linja ei ollut suora, mutta muuten ihan kelpo suoritus.

Perusasento: Sandy on ruvennut jäämään näissä kauas, ja nyt tehtiin korjaava sarja. Itse siis olen palkannut kaikista perusasennoista, niin tässä saan katsoa peiliin. Nyt palkkasin vain tiivistä ja oikeista paikoista, ja heti parani asento. Olin tyytyväinen.

Oman etsintä: Sandyllä on kova työmoraali, ja tiesin että se kestää vähän pitempiä etsimisiä. Halusin väsyttää sitä, koska viime aikoina se on stressannut taas enemmän, niin tehtiin oman etsintää niin että piilotin kapulan lehtien alle, tein pari hämypiiloa, ja sitten se sai etsiä kunnes löysi. Ensimmäisellä ja toisella kerralla se löysi kapulan aika nopeasti. Kolmannella kerralla kesti jo vähän aikaa, mutta kokoajan se sitä kapulaa etsi, ja ihan ilman avustusta. Hieno likka!

Koodi sai tulla kun se oli lopettanut vikisemisen. Jos sen jättää kentän viereen se ilmaisee tyytymättömyytensä siihen, että joku toinen treenaa ;). Pelkäsin vähän kun siellä toinen koira treenasi että haittaako se Koodia, mutta se ei ollut yhtään häiriöksi.

Aloitettiin kiertämisellä. Selkeästi Koodin lempiliike :) Se yrittää vähän huijata, ja käydä siinä edessä kääntyilemässä, mutta sitten kun siitä ei tule palkkaa niin se korjasi homman.

Seuraaminen: Seuraaminen oli tosi hyvä, heitin silloin tällöin taakseni namin ja pyysin seuraamaan, Koodi tuli tosi hyvää paikkaan, ja oli todella intensiivinen. Jess!

Perusasento: Taas mä itse hjasin sen liian eteen. Palkkasin kuitenkin koska haen ensin vaan liikettä, mutta itse pitää olla tarkempi. Vaikka oli 2 namiliikettä putkeen, Koodi toimi tosi hyvin.

Tunnari: Koodi sai myös etsiä omaa lehtien alta. Koska mulla ei ollut apuria, otin sen mukaan, ja kannoin K:n poispäin tunnarista, ja sitten lähetin etsimään. Tehtiin 3 kertaa jossa ensimmäisellä se meni heti kapulalle, se oli jäänyt vähän pilkottamaan lehtien alta. Toisella ja kolmannella kerralla se etsi tosi hyvin ja nopeasti omansa. Palkkasin pari ekaa kertaa namilla, ja vikalla kerralla lelulla, sitten leikittiin.

Liikkeestä seisominen: Koska haluan ottaa vähän uusia asioita repertuaariin, tehtiin liikkeestä seisomista namilla, niin että peruutin, ja Koodi käveli eteenpäin. Saatiin hyvä pysäytykset. Olen ajatellut kyllä että opetan seisomisen pallolla, mutta koska seuraaminen on vielä vaiheessa, niin voidaan treenata vähän tällaistakin.

Kiertämistä: Lopetettiin treenit kierroilla ja leikillä. Koodi on kyllä niin mukana leikeissä. Tosikko ;)

Molemmat oli omissa treeneissään ihan superit. Pelkään kyllä että Koodi lähtee vielä lapasesta, hehe. No, olkoot vähän hullu, tärkeintä on että meillä on kivaa. Mun piti myös tehdä Koodin kanssa noutoa, mutta me tarvitaan siihen "vähän tilaa" koska juoksen sitä karkuun, Sitä en halunnut tehdä kun toisella puolella kenttää oli toinen koira.  Se jääköön täksi illaksi.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe