Kokeenomaista treeniä

20:29

Kaikkien viretaisteluje jälkeen, alamme taas olla jossain määrin menossa eteenpäin. Keskiviikon tehistreeneissä Koodi kyllä näytti taas että joskus ei voi vaan kuunella, mutta torstain korjaussarjassa, se taas kuin ihmeen kaupalla oli sitä mieltä että "joo, osaan mä". Kun keskiviikkona luoksetulon pysäytys oli kadoksissa, niin se tuli esiin taas torstaina, ja tänään se teki ihan OK stopin.

Tänään oli siis SM-joukkueen treenit Ojangossa ja meitä oli reilut kolme osallistujaa. Olin päättänyt tehdä koko AVO:n läpi palkatta. Sää suosi sillä oli aurinkoista, ja kiva oli treenata :)

Tehtiin ihan normijärkässä, sillä halusin tietää miten a) toimii nouto kun on ollut pitkä palkkaamattomuus, ja b) miten toimii kaukot noudon jälkeen (huomasin tehis-treeneissä, että Koodi jää kapulaan kiinni ja ei oikein pysty tekemään kaukoja noudon jälkeen. To Teemu sai olla liikkuri ja heilutella kapulla Koodin edessä kaukojen aikana. Ollaan myös tehty kaukot kapula vieressä Pitää vielä tehdä erilaisia kaukohäiriöitä, esim. esteen vieressä kaukoja jne. että saadaan ne kuntoon Tottakai vielä helpotettuna, (paitsi tänään)).

Seuraaminen oli ihan ok. Pysähtymisessä Koodi oli ihan vinossa mun takana, ja vasemmalle käännöksessä se ei ollut skarppina. Koska en katso nykyään ollenkaan Koodia seuraamisessa, vaan "tunnen" sen, niin en aina tiedä onko se kontaktissa vai ei. Pitää otta kyllä nyt pieni videosessio tämän suhteen

Liikkeestä maahanmeno oli ihan ok. Ei mitään ihmeellistä.

Luoksetulossa, se nytkähti taas liikkurin käskystä, mutta muuten ok. Stoppi ei ollut nelijarrutus, mutta ei se kuitenkaan erityisesti valunut. Annoin kyllä todella kovan käskyn. Ei ole ihan vahva vielä tämä luoksetulon stoppi.

Liikkeestä seisominen onnistui. (Kun keskiviikkon se meni 3 kertaa maahan) niin tänään teki oikein. Oli pysähtynyt hyvin. Seisoi myös hyvin. (Ehkä torstaina stadga-treenit taas muistutti mieleen miten tärkää tämä seisominen onkaan).

Noudossa tuli pieni piip kun heitin, palautus vino ja pieni ääni siinäkin. (Tuntui taas kun se ei olisi tiennyt tullako etukautta vai minut kiertäen sivulle. Näytti mielestäni siltä että ei ollut sillä kaukana heittää kaupula mun varpaille mun eteen.) Vapautuksessa silmät kiinni kapulassa.

Kaukoissa noutovire. Istu-käskyllä nousi seisomaan, ja kun käskin uudestaan tuli eteenpäin ja meni maahan. Piru sentään!! Toinen istu-käsky taas nousi seisomaan (sanoin kovalla äänellä että HYI), mutta nyt korjasi taaksepäin istumaan, eikä tullut enää eteenpäin. Pitää vielä tehdä nouto ja heti perään kaukot treenejä.

Hypyn alussa vino perusasento. Kun yritin korjaa K halusi lähteä hyppäämään, mutta sain kiellettyä. Hyppy ja istuminen  hyvät, paluu myös hyvä.

Siirtymiset oli tällä kertaa ihan kivoja, mutta nyt jotenkin liikkeiden alussa Koodi ei ollut kontaktissa. Jouduin parin liikkeen aloituksessa sanomaan katso, mikä ei ole tyypillistä. Pitää vähän miettiä mistä voisi johtua. En halua että se katsoo ympärilleen, ja "katso" sanalla se ei katsonut, vaan piti vähän sen päätä tökkiä. Ei kivaa!

Koodi tuntui normaalia löysemmältä, mutta ei se siis huono ollut. Jotenkin ei vaan ihan mukana. Mietin, että pistääkö tämä lämmin sää sen taas tiukoille? En edelleenkään ole päättänyt pitäisikö se ajaa? Mitäköhän kelpparin turkki sellaisesta tykkää?

Nyt on kyllä sellainen pohdintojen kausi ollut. Tosi paljon asioita pohdittavana Koodin eteenpäin viemisen suhteen. Toko on kyllä siitä kivaa, että asioita tulee pohdittua ja treenattua. Jotkut asiat onnistuu, ja jotkut taas ei. :) Ja vaikka mä täällä enemmän otan esiin kriittisesti asioita jotka ei onnistu/näyttää huonolle niin Koodi on mielestäni ihan super koira! Joka päivä kyllä sanon Teemullekin että on tuo otus niin mahtava. Tuossa koirassa on kyllä kaikki kohdallaan, mutta uusi rotututtavuus tuo aina tiettyjä haasteita.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe