Koodin eka AVO-koe

15:38

Käytiin tänään aamupäivästä (virkamiesilmeisen sakemannin, jota on purtu hännästä ja jolla on läski kaula, ;) ) aka. Koodin kanssa EKK:n tokokokeessa Ymmerstassa. Ensimmäinen oikein lämmin päivä tänä keväänä. Oli aika tahmaninen olo kokeessa, varsinkin ne aloitukset jäi potuttamaan kun se nihkeili sivulletuloissa. Näihin on muutenkin tulossa erikoisfokus, se on kyllä ihan paikallaan. Ei nollattu yhtään liikettä, mutta molemmilla tuli vähän mokia. Ja kaukoihin lähtö oli kyllä äärimmäisen vaikeaa. No, kunnialla selvittiin 179 p. ja sija 2. Paljon kauneusvirheitä, mutta hyvä ruotia kun on muistissa. Iso kiitos Ansulle jännitysseurasta ja kuvaamisesta :)

Paikkamakuu: 10
Videota katsottaessa ei kyllä 10 arvoinen. Pää pyöri kun propellilla, ja mielestäni se siirteli itseään 3 kertaa. Vähän ennen loppua ensin hyvä fokus, ja sitten lonkalle, mutta vielä on mielentilan kanssa treenattavaa, ja se että selkeyttää sillä että tämä on tehtävä.

Paikkamakuu video

Seuraaminen: 9
Ihan ok seuraaminen. Ohjaajalla vartaloapu vasemmalle käännöksissa, eikä tarvinnut liike seis -osuuksissa sihistä vaikka se olikin plan B. Lopussa vähän kontakti katosi, mutta se johtunee myös ettei me olla tarpeeksi treenattu pitempiä seuraamiskaavioita.

Liikkeestä maahanmeno: 7
Tässä tuli Koodille aivopieru ja se jäi seisomaan, vaikka valmistelin sen maahanmenoon. Onneksi tunsin että jäi seisomaan, ja annoin kaksoiskäskyn, siitäkin se meni viiveellä alas. Kuulin vain kun hiekka ropisi kun se meni maahan. Näitä pääsee harjoittelemaan niin vähän.

Luoksetulo: 7
Ohjaaja hosui käskynannolla mikä tulkittiin ennakoinniksi, ja ei se kyllä pysähtynytkään jonka takia vielä kaksoiskäsky. Näin siitä heti että nyt ei stoppaa. Stoppi ei muutenkaan ole ollut nyt hirveän hyvä, tässä on ehdottomasti treenattavaa, ja paljon. Ollaan tehty suoralla stoppeja aivan liian vähän.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
Se oli kiva, ja tunsin että se jäi hyvin.

Noutaminen: 8,5
Minusta videolla näkyy että kun se sukeltaa kapulaan niin tulee niin paljon hiekkaa mukaan että on pakko tiputtaa ja sitten nostaa uudestaan. Noh, tämä on kuitenkin virhe, mutta turha pisteenmenetys. Ääni taas lähdössä ja luopumisessa. (Jos eiliseen vertaa niin ok, eilen se nimittäin toi sen mun eteen ja meni maahan siinä). Eli hyvä että ei jäänyt päälle, tuollainen tuhmuus.

Kauko-ohjaus: 10
Ennen kaukoja liikkuri siirsi estettä kentälle, ja voi että Koodi jäi sen esteen lumoihin. Heti mulle tuli mieleen HOT:in kisaharkka missä Koodin piti tehdä kaukot esteen vieressä eikä millään kyennyt. Vapautin se sitten ihan uudestaan, mutta huomasin että sillä oli tosi vaikeeta. Ensinnäkin se, että nouto on ollut edellinen liike plus vielä esteensiirto. Onneksi se suoritti!! Jee!

Estehyppy: 10
K vaan niin rakastaa hyppyä, että en uskonut sen olevan haaste. Videota katsottaessa aloin kuitenkin miettimään, että voiko tuon nopean istumisen tulkita ennakoinniksi? Osaako kukaan kommentoida sitä. Sillä sehän melkein istuu kääntyessään, ja niin olen sen opettanut että pitää istua nopsaan. Mutta voidaanko tulkita että istuu ennen mun käskyä kun se on niin sähäkkä?

Kokonaisvaikutus: 9

Koodi tuntui tosiaan vähän nihkeältä, mutta kuitenkin jäi ihan ok fiilis. Paitsi niistä liikkeen aloituksista (!!). Niitä pitää saada kuntoon. Kyllä se hyvin tulee treeneissä siihen sivulle, mutta tässä se oli tosi perseestä. Ja kun itsekin aina paasaan siitä että perusasentoon tulo pitää olla parasta, niin pitää itsekin asialle tehdä jotain. Olen super tyytyväinen että se pystyi edesä suoriutumaan kaukoista, kun ne on ollut haastavat. Mutta paljon on tehtävää vielä tiettyjen liikkeiden vireen kanssa. Se ei ole vielä ihan ok. Lisäksi ne tassun siirtelyt noudossa ja luoksetulossa pitää saada pois. Nyt mä kyllä vähän horjahdin mielestäni Koodin suuntaan noudossa, minkä takia se siirsi tassut, mutta eihän me haluta siitä tapaa sille.

Tässä vielä video suorituksesta.


Iltapäivän Koodi viettää Vapun hyppykurssilla siskonsa kanssa.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Onnittelut vielä tätäkin kautta läskikaulaiselle virkamiessakemannille! :) Kivalta näyttää ja sä ohjaat tosi hyvin. Nyt tehdään vielä sotasuunnitelma noille liikkeiden aluille.

    VastaaPoista

Subscribe