Treeniä, treeniä

19:49

Ei sitä laakereillaan ehdi levätä tässä lajissa nimeltään toko. Niin paljon on harjoiteltavaa ;)

Vaikka Ko saikin viime kokeesta 1:en sinne tuli sellaisia mokia, mistä mä vaan en tykännyt, joten päätin että mennään vielä kesäkuussa treenaamaan kisaamista. Eli vielä yksi AVO-koe ennen SM:iä. Treentaan me nyt enemmän ylempien luokkien liikkeitä, ja se on tosi kivaa, mutta sitten kaukoja tehdään vielä AVO:a kokeenomaisena, mutta tekniikkaa olen nyt ottanut ylempiä.

Ärsyttävin on kyllä tuo luoksetulon stoppi, mikä ei oo ihna hyvä kun Ko ei kuuntele. Nyt tehdään paljon työtä sen stopin eteen. Olen myös ottanut sen silloin tällöin lenkeillä, ja vaihvistanut nyt pelkästään suoralla stoppia. Vielä Ko ei ymmärrä ennakoida, mutta kuitenkin otan läpi aina silloin tällöin.

Tänään oltiin jos sovittu treenit Ansun kanssa, mutta koska satoi ja olen autoton, enkä halua pitää Sandyä sateessa päätettiin siirtää treenit. Kävin kuitenkin lenkillä ja lyhyt treeni, ja sitten taas lenkki jatkui.

Tehtiin ensin mennään -kävelyitä ja siitä perusasentoon tuloja. Eka perusasento jäi taas taakse. Vaadin sitä tulemaan eteen, ja jätin sen istumaan ja otin uuden perusasennon. Nyt Ko tuli hyvin ja sitten tuon ekan väännön jälkeen niin kaikki pa:t oli oikeassa kohdassa pienen mennään-kävelyn jälkeen.

Kaukoja otettiin pidemmällä matkalla kun AVO vaatii. Oli alkuun vähän huono tekniikka, mutta sitten loppua kohden oli hyvä. Tässä täytyy varoa ettei Ko mene istumasta maahan ilman lupaa. Teen aika pitkillä vaihtoväleillä, ja sitten aina johonkin kohtaan tulee tosi nopeita vaihtoja. Eli se vaihtoväli ei ole tasainen, niin on poika skarppina.

Tehtiin myös luoksetulon stoppeja, parilla Marin ehdottamalla tavalla. Se että juoksen poispäin, ja stoppaan kun Ko tulee ihan lähelle toimii tosi hyvin, hienot jarrutusjäljet jäi. Ja minä mokasin ja yhden stopin otin vähän kaukana, niin se kuitenkin stoppas tosi hyvin. Lenkilläkin se teki yhden mahtavan stopin, jee! Jos jätän pallon taakse ja kutsun luokse (missä se tehistreeneissä varasti pallolle) niin ei se ymmärrä kääntyä ja hakea palloa. Vaati vähän treeniä tämä homma.

Lopuksi vielä seuraamisen askeleita oikealle ja vasemmalle, peruutuksia, sekä kunnon pyörimisä vasemmalle. K on aika taitava seuraamisen osioissa. Varsinkin tykkään sen peruutuksen paikasta. Pää on oudon matala, katsoo mua silmäkulmien ali,  mutta kiva paikka sillä on. Näitä osia pitäisi joku päivä kuvata, että näkisi miltä ne ulkopuolisen silmin näyttää.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe