Kaukot on tosi jees

11:17

Koodin kanssa ollaan nyt enenevissä määrin treenattu kaukoja. Pakkohan niitä on treenaa kun kisat tulossa. Mutta voin iloikseni kertoa että ne on aika hienola mallilla. Nyt ei enää ulko, ja kotitreeneissä näy tekniikassa eroa. Olemme myös ottaneet häiriökaukoja, koska jos olen kyykyssä tai makaan laittalla niin se on tosi tosi vaikeeta Koodille olla edistämättä, mutta nyt jotenkin tuntuu että ollaan päästy hyvin etenemään. Olen myös ottanut liian pitkää välimatkaa, ihan vain treenimielessä.

Vielä täytyy saada liikkuroituja kaukoja, mutta onneksi sitäkin on tulossa. Ollaan me myös niistä tapeltu, ja pahasti. Sunnuntaina käveltiin vanhempien luokse ja ajattelin että ennen vapautusta niin tehdään kaukot. Koodi oli niin pinkeenä kun pääsee juoksemaan pelloille ja pihalle ettei se "vaan pystynyt".  Istumiset oli ok, mutta maahanmanot oli aina 2. tai 3. käskyllä. Ja ne oli nihkeät. Voin kertoa että kyllä hinkkasin niitä varmaan sellainen 20 minuuttia palkatta, että se oikeasti ne teki kunnolla. Vaikka seisoin siis ihan se edessä 10 cm päässä niin ei noussut tai vaihtoehtoisesti mennyt maahan kunnolla. Ja sitten otettiin uusiks ja uusiks. Aina kun se edes vähän onnistui niin tottakai kehuin, mutta päätin että vien asian loppuun vaikka se kuinka tekisi meille pahaa. Sitten kun se oikeasti onnistui, niin vau mikä fiilis. Eikä se yhtään näkynyt nyt jälkeenpäin että tää vaatiminen ja sättiminen olisi kaukoihin tuonut jäykkyyttä tai tehnyt muutenkaan huonoa. Itse asiassa eilen ne oli edelleen super hyvät. Mähän en tavallisesti uskalla tehdä sen kanssa tällaisia ongelmia meille varsinkin kun liike on vielä kesken ja koira nuori. Mutta nyt vaan jotenkin pää sanoi että tätä et voi jättää tähän. Toivottavasti tein oikean päätöksen.

Edelleenkin jatketaan joka päivä kaukojen treenaamista, ja nyt sitten täytyy vahvistaa palkkaamattomuutta ja luoksetulon stoppia ja sitä odottelua siinä luoksetulossa. (Juu, eihän tässä yhtään tule kiire)... Onneksi on nyt vähän enemmän vapaata iltaisin, että ei kai tämä ihan huonosti ole hanskassa ;) Onhan liikkeet yleisesti ihan hyvällä mallilla, mutta kun olen sellainen pilkunviilaaja persoona.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe