Seuraamisen perusasennot ja kaukot

09:56

Eilen oli tehistreenit. Oli kolmen kimpat ja minulla Marko ja Kati samassa kimpassa.

Koodin kanssa en ehtinyt hirveän pitkälle lämpälle, ja myös nuo käärmeet pelottaa mua Ojangossa aivan valtavasti tänä vuonna kun maa tärisee kaikista räjäytyksistä kehä 3:n vieressä. En uskalla näillä ensimmäisillä superlämpimillä säillä päästää Koo irti kun se juoksee kuin päätön kana.

Koodi oli treeneissäkin aika tikissä, eli huomasi että oli aika paljon energiaa. Ensin leikittiin jäävien erottelua. Sitten otettiin seuraamisen perusasentoja liikkuroituna. Ajatuksena että ensin auta sivulle-käskyllä ja sitten tehdään sellaisia keskellä missä en auta (käynnissä ja juoksussa) ja lopussa taas autan. Ne missä autoin sujui tosi hyvin, mutta ensimmäiset missä en auttanut tuli stiplu. Kun otettiin juoksussa niin autoin pari ekaa kertaa mutta sitten olin hiljaa ja Koodi skarppasi tosi hyvin. Hieno K. Otettiin vielä loppuun normaalissa käynnissä sivulle-käskyllä.

Sitten tehtiin kaukoja 10 askeleen päässeä. Ensin tehtiin vain ekaan käskyyn reagointia ja siitä pääsi lelulle, mutta huomasin 3 toiston jälkeen että nyt alkaa kuuppa kiehumaan, joten vaihdoin namiin. Koodi teki hyvät vaihdot, tekniikka oli ihan ok suurimmaksi osaksi. Sitten tehtiin vielä kokeenomaisella aloituksella koko liike, ja K oli kyllä hieno. Kunhan se ei ala ennakoimaan liikkeitä. Note to myself: Pitää myös tehdä enemmän treenejä pitkällä odotusvälilllä.

Lopuksi vielä ohjattua. Koodi haki molemmat kapulat tosi hyvin ja vauhdilla. Tehtiin sitten vielä kapulan nostoja kartiohäiriöllä missä taas ensimmäisen kerran Koodi oli vähän häiriintynyt kartioista, mutta skarppasi sitten ja teki hyvää työtä loppua kohden.

Lopuksi tehtiin vielä paikkikset. Toivoin kehääntuloa ja odottelua, että pääsisin sanomaan jos se ei mene ekalla maahan, ja menihän se halpaan. Poistin se sitten kehästä kun muut teki istumisen (ilkeä minä). Tehtiin kehän ulkopuolella yksi odotus perusasennossa, ja siitä maahan ja palkkasin kun meni maate ekalla. Sitten mentiin tekemään paikkis, ja meni vasta tokalla maahan (murrr). Tehtiin vielä kolmas jättö, ja siinä meni ekalla maahan. Palkkaus tottakai siitä. Tätä pitää ilmiesesti vielä treenaa enemmän, eli odottelua perusasennossa ja siitä maahan.

On tosiaan kaikkiea pientä viilattavaa, mutta nyt tuntuu taas treenaaminen kivalta. Täytyy myöntää että nuo ääntelehtemiset teki treenaamisesta ärsyttävää ja laski motivaatiota, mutta nyt kun siihen ollaan saatu paljon oppia ja se on alkanut tuottaa tulosta, niin on taas ihan mahtavaa treenata tuon pikku möykyn kanssa. <3

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe