Tänään ei tehdä yhtään mitään

20:20

Uskon että joskus koirat tarvitsevat päiviä jolloin vain chillaillaan. Käydään toki kävelyllä mutta muuten ei tehdä yhtikäs mitään. Ja tänään on sellainen päivä. Ehkä myös tämä alati menossa oleva "mukamas kiireinen" ohjaaja kaipaa silloin tällöin iltaa jolloin ei ole minkään näköistä ohjelmaa tiedossa. Tämä tekemättömyys ei vaikuta mitenkään haittaavan koiria, sillä jopa ruskea rotta nukkuu sohvan vieressä tyytyväisenä.

Sunnuntain SM-treeneissä tuli jotenkin sellainen fiilis että Koodi olisi väsynyt. Se antaa aina 100% mutta sunnuntaina se antoi vain 80%. Okei, voi se johtua siitä että edellinen ilta oli kummipoikia täynnä, mutta kuitenkin tuli sellainen fiilis että nyt pitää antaa sille vähän lepoa. Aina toki ne saa sen yhden "tekemättömyys" päivä viikossa. Viime viikolla se oli perjantai, mutta se ei ehkä riittänyt.

Loppuviikko on touhua täynnä, tulossa treenejä sekä Nuorten koirien ringin leiri viikonloppuna, joten suotakoon kaikille koirille tällainen chillailupäivä sekä myös ohjaajalle.

Ilmoittauduttiin sitten tokolahnojen kanssa porukalla tokokokeeseen. Eli Monni pääsee taas kehään 1.5. Aikaisemmin kokeeseen ilmoittautumiset ja menot Monnin kanssa ahdisti. Nyt ne lähinnä huvittaa. Tottakai tähtäimessä se VOI1, mutta se nyt on aikamoista haaveilua. Monni on kuitenkin näyttänyt niissä vähissä treeneissä mitä ollaan tehty että se on aikalailla valmis liikkeiden osalta. Kuitenkin, jos kaikki 3 noutoa tulee peräkkäin se on aikalailla tunnarista 0. Kilpailuhenkisenä, kai mä tätä vähän yritän sen kanssa treenaa.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe