Kisaharkka

09:37

Maanataina vietettiin HOT:in kanssa yhteistä aikaa Ojangossa kisaharkan merkeissä. Koodi oli saanut olla ilman minu kokonaiset kolme päivää kun vipeltelin Tukholmassa tyttöjen kanssa, eli mentiin aika kylmilteen. Lähdin aikaisn että sain lämpättyä kunnolla ja testasin samalla onko herra kuulolla, ja se oli ihan super mahtava jo lenkillä.

Aloitettiin paikkamakuulla. Piiloon mentiin ulos hallista, mikä vähän hirvitytti minua. Kävin sitten tosien kentän ovelta kurkkaamassa että miten se siellä makaa, ja ihan hyvin se siellä makoili koko kolme minuuttia piilossa. Lähdössä meni vasta kolmannella (!!) käskyllä alas mikä oli ihan uutta. Se oli ihan kontaktissa siinä, muttei vaan läsnä. Loppu meni hyvin.

Tehtiin koko AVO läpi parilla palkkauksella. Olin ensin ajatellut että palkkaan vasta ennen noutoa, mutta seuraaminen oli aika pitkä niin palkkasin jo siitä. Ko ei ihan ollut skarpeimmillaan seuraamisessa, tuli pari stiplua, mutta muutoin se tuntui ihan mukavalle kehässä. Nyt on ehkä löytynyt ihan hyvä aloitus näihin kokeenomaisiin. Vielä pitää tehdä pari kertaa koko AVO läpi ennen koetta, mutta onneksi keretään hyvin. Otin luoksetulon suorana, sillä kun oltiin hallissa ja stoppi ei ole kaikilla alustoilla varma, niin ajattelin että turhaan se siellä sitä joutuu oppimaan kun kesän kisat on ulkona. Kaukot tehtiin vähän lähempää, ja tekniikka petti. Oli kuitenkin hiljaa, mikä on ehkä kuitenkin tällä hetkellä se tärkein asia. Autoin myös liikkeestä seisomisessa kun palasin Koon taakse sanomalla uudestaan käskyn.

Jos puhutaan kokonaisuudesta niin olen todella tyytyväinen. Koodi oli kivassa vireessä, ja teki tosi hyvin vaikka vapautin ja palkkasin tosi maltillisesti. Olihan siellä vielä korjattavaa siellä täällä, mutta niin kai se aina on. Yksi asia mikä tulee nyt itselle huomioksi on se ärsyttävä vasen käsi kun tullaan seuraavan liikkeen alkuun. Miksi mä autan sitä joka kerta perusasentoon kädellä kokeenomaisessa? Treenikaveri HOX, tästä pitää mulle sanoa. :)

Alla vielä video treenistä.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe