Tehistreenit 6.8.

13:54

Jos katsois vain treenikalenteriani, uskoisi etten treenaa ollenkaan. Mutta monet treenit on nyt ollut piiperryksiä, mistä en liiemmin pidä kalenteria. Kai sitäkin pitäisi tehdä.

Keskiviikkona oli tehisryhmän treenit taas. Kohta tehis läheneekin loppuaan :(

Ruudun paikkaa: Koodi ei vielä ihan ymmärrä missä se paikka ruudussa on. Olen yrittänyt sillä pallolla ja paikan merkkaamisella, mutta se ei ole vienyt eteenpäin niin kuin haluan niin otin mukaan kosketusalusta. Ensin vahvistettiin pelkkää alustaa lomalla, ja nyt otin ruudun mukaan. Koodilta se sujui ihan hyvin näin ensimmäiseksi treeniksi. Otetiin jo vähän etäisyyttäkin ja Sanna sai heittää sille palkkaa. Otettiin myös ilman alustaa, ja lopuksi vielä alustalla, sillä haluan alustasta nopeasti eroon, mutta myös että treeneistä jää sellainen fiilis että oli helppoa.

Luoksetulon aloituksia (EVL): Halusin tehdä luoksetulon aloituksia, ja jättöjä kun nythän siirrytään niin haahanmenoihin. Koodi makasi hyvin paikoillaan, mutta ongelman tuotti ne ekat mun ottamat 3-4 askelta jolloin kaverit huomasi että Koodi katselee muualle ja vähän haukottelee. Sitten kun olen tarpeeksi pitkällä niin fokus palautuu. Pienen pohinnan jälkeen miten tämän tekisi otin mukaan katso sanan. Eli kun jätin sanoin katso. Jos Koodi katsoi hyvin käännyin heti ja palkkasin nameilla. Tätä pitää vielä jatkaa että Mr. K ymmärtää että koko ajan pitää seurata ohjaajaa kun liikkuu, eikä siellä mitään haukotella. Pyh!

Metsku nostoja: Olen nyt teipannut metskun. Nyt ympärillä on 2 kerrosta teippiä. Otettiin vain metallin nostoja, ja ne sujui hienosti. Palkkana lelu. Yritin myös ottaa yhden sivulletulon, mutta Koodi teki jotain ihmeellisiä kieppejä joten pitää vielä erikseen treenata perusasentoon tuloa ennen kuin yhdistän nämä osat. Tänään Koodilla ei ollut ongelmia metallin kanssa, mutta kyllä siitä huomaa että ei se ihan lempilelu ole.

Otettiin pieni tauko

Kaukoja: vielä ihan vain tekniikkaa. Koodilla oli aika lämmin, ja sen huomasi ettei ollut ihan fokus kohdallaan. Kivasti kuitenkin s-i vaihtelu edistyy. Se joka on tuntunut tosi vaikealta.

Tunnari: Viimeisenä tunnari, kun pahin virta poissa, 20 tunnarikapulalla. Oli se aika ok, paransi sitten kun pari kertaa kutsuin pois ku suu kävi väärän ympärillä. Koodin tekeminen kapuloilla ei kyllä vieläkään minua vakuuta. Se nimittäin ei käy kapula kapulalta etsimässä omaansa, vaan menee kapuloiden vieressä ilmavainulla. Kun oma tuoksu tulee nenään, niin sitten tulee kiire ja pieni hosuminen, mistä voi myös tulla virheitä. Sannan mielestä tähän pitää vain vielä saada toistoja ja varmuutta, on varmaan ihan oikeassa. Sillä ihan selkeästi, tehtävä on selvä, mutta kun ei oikein haluaisin olla tarkka. Viimeinen tunnari todisti sen hyvin. 20 kapulaa josta oma oli viimeinen. Koodi löntysti loppuun, nosti omansa ja tuli takaisin. Ei minkäänlaista tarkastusta matkalla, että olisiko täällä mun. Kaipaa videointia ja miettimistä.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe