Kaameat treenit

15:02

No eihän tässä kovin kauan ehtinyt SM-kisojen tuloksia fiilistellä kun jo katseet on suuntautunut voi voi luokkaan. Treenattu ollaan jonkun verran, mutta eilen päätin pitää taas ns. "kunnon treenit". Eiliset treenit oli kaikin puolin huonot (!!) ja jäi pa**a maku suuhun. Mistä tietää että rakastaa harrastustaan? No siitä että on yöllä hereillä klo 03:30-05:00 ja pyörittelee asioita mielessään ja keksii erilaisia ohjeita itselleen millä korjata huonosti menneitä treenejä. Hellou ensimmäinen työviikko nimim. silmät ristissä.

Takaisin treeneihin. Lähdin Hakunilan Urheilupuistoon treenaamaan klo 20 aikaan, että olisi vähän viileämpää.

Luoksetulon maahanmenoja namilla: Heittelin eri suuntiin nameja ja osasta tehtiin maahanmenoja. Mielestäni Koodi kyyristeli vähän ja yritti ennakoida. Ihan ok, mutta olisin halunnut siitä enemmän irti.

Metallinouto: Voihan Vadelma mitä sheissea. Koodi kävi nostaa sen kapulan, mutta sitten se ei tuonut sitä sivulle vaan sylkäsi sen mun eteen, piti löysästi, kyyristeli jne. Mentiin sellaiseen tilanteeseen että se ei ekalla edes suostunut sitä noutamaan, vaan juoksi kapulalle, ja tuli ilman kapulaa takaisin. Mulla meni sen pelleilyyn ihan totaalisesti hermot, ja valitettavasti myös karjuin sille kun se oikeesti ei tehnyt kunnolla eikä edes yrittänyt parantaa. Väännettiin sitten tästä yli 15 minuuttia eri variaatioita, ja helpotin niin että palautuksessa se tuli selän takaa eikä siis tarvinnut kääntää itseään perusasentoon. Mutta se tuli lopun tosi huonosti. Mä olin ihan todella ärsyyntynyt sen käytökseen ja äänistä päätellen Koodikin oli minuun ärsyyntynyt.

Kaukot: Tehtiin eri variaatioita ja nämä sujuivat ihan hyvin. Sarja ei vielä ollut niin hyvä, ja K alkoi olemaan läkähtynyt.

tauko

Tauon jälkeen sanoin Teemulle että teen vielä vähän juttuja, ja sitten puunoutoa ja katsotaan miten se sen ottaa.

Tehtiin vähän tekniikkapiiperrystä ja sitten puukapulan pariin. Siellä ongelmat jatkuivat. Koodi ei ensin halunnut koko kapulaa nostaa, vaan juoksi kapulalle, jätti kapulan sinne ja juoksi takaisin. Kaksoiskäskyjä tuli miljoonittain ja myös sitä että se sylkäisi sen kapulan mun eteen, tai alkoi kääntymään perusasentoon todella aikaisin ja jäi eteen. Kapulan pureskelua oli myös. En voinut jättää asiaa tähän, vaan kyllä mä sillä puullakin vaadin että sivulle tulee, ja monesti autoin sanomalla sivulle, mutta kuitenkin mokoma kyyristeli ja tuli ravissa, ja asenne oli sellainen että pidä kapulas. HUHU! Ei kyllä ollut kiva kokemus ollenkaan. Saatiin me sitten loppuun ihan ok yritys, mutta en valitettavasti ollut läheskään tyytyväinen alkoi vain molemmilta loppua totaalisesti puhti.

Loppuun vielä pari kiertämistä, että ei nyt päättäisi epäonnistuneisiin noutotreeneihin.

Olipas kammottavat treenit!! Jälkeenpäin ärsytti ja tuli kauhea tulva mietintöjä että onko nyt nouto pilalla. Noh, sen näkee ensi treeneissä, mutta luultavasti kyllä tämmöisen väännön jälkeen. Plussaahan on, että Koodi ei passivoitunut, mutta molemmilla kasvoi kyllä otsassa sellainen kärpässieni. En tiedä minkä piikkiin homman laittaisin: väsymys, kuumuus, turhautuneisuus. Luultavasti kaikki :(

Onneksi dear aviomies oli mukana että sai heti tuulettaa päätään, sekin sanoi ettei ole nähnyt tällaisia trenejä meiltä aikaisemmin, tarkoittaen että molemmat turhautuu ja menee totaalisesti hermot. Eniten harmittaa se että mulla meni niin totaalisesti hermot Koodiin, ei olisi saanut huutaa, mutta ei se kyllä yhtään halunnut myöskään parantaa tekemistään kun vielä olin sille mukava. Onneksi näitä "hermot menee" treenejä ei ole ollut vuoteen pariin. Mutta sellaista tänään täältä "anger management leiriltä".

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Höh, onpas ollut tylsät treenit. :( Mutta noita vaan joskus valitettavasti tulee.

    Tää ei ole varmaankaan kovin tsemppaava kommentti, mutta oon melko varma siitä, että kyllä se passiivisuus olisi sieltä jossain vaiheessa pulpahtanut esille, jos olisi vaan jatkanut vähän pitempään ilman helpottamista. Mulla on sellainen tutina, että Koodista löytyy samaa kuin siskostaan, vaikka se ei ehkä tule ihan niin helposti ja nopeasti esille kuin siskollaan. Mutta sama veri niissä taitaa virrata ton yhden asian suhteen. Joten varaudu. ;)

    VastaaPoista

Subscribe