Tiistai: Onks pakko kuunnella jos ei haluu?

07:47

Otsikko kertoo jo Koodin mielipiteen pari viime päivän treeneihin :) Ollaan me edellisen vääntötreenin jälkeen tehty myös ihan normitreenejä, ja tehtiin myös viime perjantaina VOI-luokan läpi, ilman hyppynoutoa ja seuraamista. Voin sanoa että joo, on se ihan ok. Viilausta löytyy sieltä täältä, mutta ei se starttaaminen ihan mahdottomalta tunnu.

Tiistaina treenattiin Ansun, Ylvan ja Kenin kanssa Helsingin pitäjän kkolla. Olin alustavasti suunnitellut normitreenit, mutta päädyttiin sitten vääntötreeniin. Tehtiin Koodille ruudun ja noudon erottelua. Eli ensin tehtiin normaali ruutuun lähetys. Tämän jälkeen normaali tasamaanouto ruudun suuntaan, jota seurasi noutokapulan heitto ja käsky ruutuun. Arvaa, mokasiko Koodi? KYLLÄ!

Koodi mokasi useita kertoja peräkkäin (en edes muista monta), ja halusi aina vaan hakea kapulaa, vaikka sanoin ruutu. Ja aina kun se mokasi, se halusi juosta mun luokse. Se ei ollut moksiskaan seis -käskystä. Vaikka juoksin sitä kohti ja sanoin stop, niin se ilme ei muuttunut yhtään. Helpotettiin treeniä niin, että heitettiin kapula vähän oikealle viistoon, jotta treeni olisi vähän selkeämpi. Sain kuitenkin useamman kerran viedä herra K:ta ruutuun. (Koodin ääni muuttui myös treenin aikana, ensin se oli turhautumista mutta sitten se kyllä taas alkoi olemaan vihainen, että tällaistako pa**** pitää tehdä). Aikamme väännettyä ja vietyä sitä ruutuun, niin kyllähän se alkoi kuuntelemaan edes jollain tasolla, mutta kerran se myös yritti viedä kapulan ruutuun, ja kerran juosta repuille kentän laidassa. Kun se sitten alkoi vähän edes vastaamaan treeniin ja tekikö se muistaakseni oikein niin, että ensin tuli nouto, ja sitten heitto ja käskytys ruutuun, niin pidettiin tauko siinä vaiheessa.

Sitten oli Ylvan vuoro treenata jonka jälkeen otettiin taas Koodi kentälle jatkamaan. Tämä toinen setti sujui jo paremmin, mutta nyt Koodi teki jonkun verran sitä että se halusi varastaa. Eli "tiesi" mitä pitää tehdä, ja halusi lähteä ennen käskytystä. Se ei myöskään käynyt. Tässä toisessa setissä kuitenkin saatiin loppuun ihan hyviä toistoja, missä se kuunteli joten lopetettiin siihen. Jos muistan oikein se teki loppuun 4 käskytystä oikein, ja se riitti tällä kertaa.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe