Häiriköintiä

08:30

Eilen kävin häiriköimässä HSKH:n SM-joukkueen treenejä. Se oli kyllä ihan vahinko sillä olin ajatellut mennä iltakävelylle urheilupuistoon, ja sitten Teemun treenejä katsomaan. Mutta näinkin tutun porukan tokoilijoita :) Itse olin ajatellut ottaa ilalenkin yhteydessä luoksetuloja, ja niin sitten häiriköin SM-joukkueen treenejä, ja tein siellä samalla. Ruutu oli todella vaikea kaikille koirille mitä katsoin. Mutta hyvä että niitä vaikeitakin treenataan.

Lähdin vielä Teemun treenejä häiriköimään. Kun pojat potki palloa kysyin koirilta "Missä Teemu?". Se sytyttää ne heti, ja etsivät kentältä Teemun katseellaan. Oli pakko päästää ne vähän kiusaa poikia. Teemu halusi vielä treeniensä jälkeen lähteä agilityä harjoittelemaan ennen torstain kisoja, joten lähdettiin kotiin noutamaan treenivermeet ja nokka kohti Ojankoa. Monni ja Teemu teki rataa ja minä ja Sandy kontakteja sekä ohjausta kaukaa.

Eli oli 2 x este ja putki vähän vinosti oikealla. Tarkoitus oli ohjata putken takaa Sandy esteiltä putkelle. Sitten oli putken jälkeen taas este ja putki, enkä saanut siirtyä esteen ohi. Oli kamalan hankalaa mulle, mutta kun Teemu on niin mahtava valmentaja saatiin hyviä suorituksia. Itseäni niin tanssijana naurataa että tanssisalissa liike on pehmeä/sujuva/eteenpäinvievä, mutta en vaan saa sellaista liikettä agiradalle. :D No taidothan tässä harjaantuu.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe