Onnistuneet treenit

08:01

Eilen mentiin hyvällä asenteella Tehis B-treeneihin. Oli ajatuksena ottaa kehääntuloja, seuraamista, noutoa sekä kaukoja.

Ensin otettiin Mirjamin kanssa kehääntuloja. Ekat oli aika lässynlässyn, mutta sitten Monni sai ohan hyvän fiiliksen päälle, ja saatiin ihan kiva kehäänmeno. Seuraamiseenlähdöt oli jotain ihan hirveetä. Niitä pitää treenaa edelleen. Ne oli löysät.

Sitten otin itsekseen noudon tuonteja, uudella lelulla. Tämä lelu oli NIIN paljon parempi kuin pallo. Ihan selkeästi noudossa pitää olla repimisleikki, eikä heitto. Monni toi hienosti laukassa kapulan mulle. Oli hyvä fiilis molemmilla.

Otettiin vielä kaukoja takapalkalla, niin että Mirjami oli takana palkkaamassa. Monni ei ensin halunnut ollenkaan nousta, vakava ilme päällä. Piti mennä aika lähelle ja heti ekasta noususta palkka. Treenasin ensin siis ekana liikeenä seisomista, kun sitä ollaan harjoiteltu niin vähän, ja eri matkoilta. Sitten otettiin pari siirtymistä lisää. Vielä ei kyllä Monni osaa odottaa uutta käskyä kaukoissa. Pitää siis kehua vielä jos haluaa että se esim. jää seisomaan. Mutta tekniikka oli nyt erittäin hyvä! Kun tuli loistava suoritus, jätettiin kaukot siihen. Monni on todella keskittynyt kaukoissa, ehkä jopa vähän vakava. Mutta todella kivasti tekee. Tykkään :)

Otettiin vielä kaikki koirakot luoksetulon pysäytyksiä kahden ihmisen välissä. Sandy sai toimia esittelykoirana, joka ei todellakaan ymmärtänyt mistä oli kyse. :D Muuten kyllä kaikki alkoi tämän leikin ymmärtämään.

Paikkamakuu lopuksi oli hieno. Monnihan on vähän vino, mutta eilen keskusteltuani asiasta tehisläisten kanssa päätin antaa olla. Mitä varmaa liikettä pilaamaan.

Voi että kun jäi taas hyvä fiilis treeneistä. Tehisryhmä on vaan niiin paras!! Mietin just että kaikkien pitäisi kokeisiinkin tulla vitsailemaan, niin ei ainakaan olis naama näkkärillä kehässä.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe